Zoek

Zwangerschap, welke producten kun je nemen ten behoeve van je gezondheid?

Deel artikel

Als je zwanger bent is het natuurlijk van groot belang dat je de juiste producten neemt. Om deze reden is het goed dat je op deze artikel bent uitgekomen want we zullen hieronder kort stilstaan bij een aantal producten die je goed inzicht geven wat de voordelen zijn. Na het lezen van dit artikel weet je zeker dat je de juiste producten tijdens en na zwangerschap zult innemen voor een goed verloop van de zwangerschap en laten we eerlijk zijn, dan is natuurlijk precies wat je wilt. Mocht je naar aanleiding van dit artikel nog additionele vragen hebben, dan kun je altijd contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het beantwoorden van alle vragen zodat je zeker bent van de juiste informatie zodat je ook de juiste voeding zult innemen tijdens je zwangerschap.

Het innemen van visolie tijdens zwangerschap

Zwangerschap en visolie is een van de belangrijkste combinaties die er zijn. Visolie is namelijk een bron van omega-3 vetzuren EPA en DHA. De combinatie van EPA en DHA is goed voor de ontwikkeling van de hersenen en daarnaast is het een van de belangrijkste vetzuren tijdens zwangerschap en borstvoeding. Het is namelijk nodig voor de opbouw van de hersenen die grotendeels uit DHA bestaat. Als je visolie nuttigt tijdens de zwangerschap en vervolgens borstvoeding gaat geven is het aan te raden om visolie te nuttigen met hoge DHA waardes. 

Over het algemeen heeft een moeder niet genoeg natuurlijke DHA in het lichaam waardoor het zeker aan te raden is om te kijken naar supplementen die je hierbij kunnen helpen. Als je namelijk te weinig DHA hebt zorgt dit niet alleen voor een tekort voor het kind, maar ook voor jou als moeder. Om deze reden is het zeker aan te raden om te kijken naar producten die je hierbij kunnen helpen. Het advies hierbij is wel om te kiezen voor producten die op natuurlijke wijze zijn samengesteld. Een voorbeeld van een goed bedrijf waar je de visolie kunt bestellen is Care By Nature.

Vermijd alcohol

Een van belangrijkste onderdelen tijdens zwangerschap is het vermijden van alcohol. Als je namelijk alcohol nuttigt kan dit nadelige consequenties hebben voor je baby tijdens de zwangerschap en dit wil je natuurlijk voorkomen. Om deze reden is het goed om ervoor te zorgen dat je tijdens deze periode niet rookt en niet drinkt. Hierdoor kan jouw baby optimaal mogelijk groeien zonder slechte stoffen. Als je lichaam namelijk allerlei slechte stoffen binnen krijgt worden deze doorgestuurd naar de baby en dit wil je natuurlijk voorkomen. Ben jij benieuwd wat alternatieve zijn en wat je allemaal wel of niet mag eten tijdens zwangerschap? Dan is het zeker aan te raden om hierover in contact te komen met een specialist. Hierdoor weet je zeker dat je er alles aan doet om ervoor te zorgen dat je zo optimaal mogelijk aan de slag kunt gaan. Je baby is namelijk je alles en om deze reden is het zeker aan te raden om hier grondig onderzoek naar te doen voordat je besluit van alles te gaan eten en drinken.

Gerelateerd nieuws

Lifestyle

5 tips om je huis goed schoon te houden

Hoe heerlijk is het gevoel van een opgeruimd en schoon huis. Geen rondslingerende spullen en eindelijk weer overzicht in je huis. Dit zorgt voor rust