Zoek

Winter is coming!

Deel artikel

De zomer is ten einde en het wordt weer eerder donker. Een treurig gegeven maar dat hoeft het niet perse te zijn. Denk eens aan al die keren dat je het gezellig vond om met al die lampjes aan thuis te komen. Of dat het kampvuur aanstaat wanneer je binnenkomt (of een dvd van een kampvuur 😊). Dit betekent dat het eindelijk tijd is om je achtertuin of voortuin aan te pakken zodat wanneer je thuis komt weer dat cozy gevoel krijgt. Maar hoe doe je dat en is een lichtslang niet genoeg? Het antwoord is nee nee en nog eens nee. Want Los van het feit dat het er soms erg cheesy uitziet is het ook nog eens moeilijk te bevestigen.

Denk daarom eens aan de aankleding van je tuin. Op buitengevoel.com vind je hierover diverse tips.

 Aankleding van je tuin

Zo zou je een bankje kunnen plaatsen naast de voordeur met wat brandhout er op en een nep dierenvel van bijv. een beer, rendier of geit. Dat ziet er leuk uit en krijg je echt die winterse sferen. Ook kan je een buitenkaars aansteken die wordt beschermd door de wind. Het enige nadeel is dat je die ’s avonds uit moet blazen. Ook is een ijzeren vuurkorf leuk om die te vullen met brandhout en in het midden een aantal ledlampjes te plaatsen zodat het lijkt of er een vuurtje brand. Dit brengt direct sfeer met zich mee. Een kerstboom plaatsen lijkt wat vroeg maar wat wel leuk is is om een klein kerstboompje te kopen en een led lampjes aan te hangen. Dit is vrij makkelijk te doen en supergoedkoop ook een hoofd van een rendier er bij hangen klinkt luguber maar het is namaak en geeft een winters tintje aan je tuin. Ook kan je eens denken aan een oude industriële lamp zo een vanuit de fabriek, en daarin een led lampje te plaatsen. Ik haal ze zelf bij een boer die stalverlichting had geplaatst en zijn oude armaturen had vervangen. Die gaf mij de tip om eens naar een bedrijf die industriële verlichting verkoopt te gaan. Zij hebben mij toegezegd een aantal exemplaren toe te sturen die design zijn. Zo zijn er eigenlijk heel veel leuke tips te bedenken en wanneer je een foto van je achter of voortuin in stuurt dan zullen wij je wat tips geven.

Gerelateerd nieuws

Lifestyle

5 tips om je huis goed schoon te houden

Hoe heerlijk is het gevoel van een opgeruimd en schoon huis. Geen rondslingerende spullen en eindelijk weer overzicht in je huis. Dit zorgt voor rust