Zoek

Wat zijn ooglid correctie kosten?

Deel artikel

Veel mensen laten wat doen aan hun gezicht en vooral bij de oogleden zijn er veel ingrepen. Mensen vinden bepaalde dingen niet mooi aan de oogleden en hier laten ze dan veel dingen aan doen. Deze ingrepen kosten natuurlijk geld en zo zijn de ooglid correctie kosten ook redelijk hoog. Het ligt er echt aan wat je wilt laten doen en voordat je de ooglid correctie kosten kunt weten, is het handig als je eerst weet wat een ooglid correctie is. Zo zijn er verschillende varianten lopen de ooglid correctie kosten hierdoor uit een. Wat is een ooglid correctie precies en wat zijn nu daadwerkelijk de ooglid correctie kosten? In dit artikel gaan we je daar meer over vertellen, zodat je daar achter kunt komen.

Wat is een ooglid correctie?

Op een bepaalde leeftijd kan het zijn dat je oogleden gaan hangen. Dit kan komen door overtollig huid, maar ook door vet. Dit kan een vermoeide blik met zich meebrengen en dit kan zeer vervelend zijn als je totaal niet moe bent. Je gezicht heeft hierdoor geen frisse uitstraling meer en door middel van een ooglidcorrectie kun je dit goed oplossen. Bij een ooglidcorrectie wordt het overtollige huid weggehaald, maar ook de inhoud. Hierbij maakt de chirurg een incisie langs de natuurlijke plooi van je ooglid. Hierbij kan een operatie rond de 30 minuten duren en voel je hier helemaal niks van. Door middel van een ingreep aan je oogleden kun je er weer helemaal fris uit komen te zien, maar moet je wel goed kijken naar de prijs. De ooglid correctie kosten kunnen hoog oplopen als je een ingreep laat doen aan beide oogleden. Hieronder kun je daar meer over lezen.

Ooglid correctie kosten

Als je een ooglid correctie wilt laten uitvoeren, wil je natuurlijk dat het goed gebeurt. Als je dit wilt laten doen door een professional ben je vaak redelijk wat geld kwijt. De ooglid correctie kosten kunnen al snel rond de 1300 euro liggen. Echter is dit alleen voor het onderooglidcorrectie en moet er ook nog gekeken worden naar het boven oog. Vaak zijn de ooglid correctie kosten voor het bovenooglid rond de 1000 euro. Wil je ze allebei laten corrigeren? Dan ben je ongeveer 2000 euro kwijt en kun je ze beter tegelijk laten corrigeren. Je kunt ook voor alleen een onderooglidcorrectie kiezen. Het verschilt natuurlijk per kliniek en hier moet je goed naar kijken als je besluit een ingreep te laten doen.

Resultaten

Voordat je een ingreep laat doen door de kliniek en kijkt naar de ooglid correctie kosten, kan het leuk zijn om naar de resultaten te kijken van andere klanten. Op de website van een kliniek kun je vaak de voor en na foto’s bekijken van mensen die een ingreep hebben laten doen. Op deze manier weet je precies hoe je eruit gaat zien naar de ingreep. Als je de ingreep hebt laten doen, kun je niet gelijk het resultaat zien en duurt dit een paar weken. Binnen twee weken zijn de zwellingen al snel verdwenen en kun je zien dat je een frisse uitstraling hebt.

Gerelateerd nieuws

Lifestyle

5 tips om je huis goed schoon te houden

Hoe heerlijk is het gevoel van een opgeruimd en schoon huis. Geen rondslingerende spullen en eindelijk weer overzicht in je huis. Dit zorgt voor rust