Zoek

Vespa onderdelen kopen bij een betrouwbare dealer

Deel artikel

Als je een scooter hebt ken je het wel. Er is weer iets kapot. Altijd iets met die dingen zeggen de meeste mensen. Vaak is dat ook wel waar. Met de meeste scooters is er altijd wel iets. Tenzij jouw monteur Joey Schaar is! Ook wel bekend als de Vespa monteur van Nederland. 

De Vespa monteur van Nederland

Joey Schaar, Vespa monteur, uitgegroeid tot een van de meest bekende Vespa monteurs van Nederland. Hij begon zijn eigen werkplaats in Zwanenburg. Hij begon klein, maar inmiddels heeft hij door heel Nederland werknemers om hem te helpen de scooters weer top te maken. Joey is ook viraal gegaan op YouTube, hierdoor heeft hij veel volgers erbij. Ruim 150 k volgers die volgen hoe Joey de scooters repareert en tips geeft. Op zijn kanaal plaatst hij video’s over monteren en helpt hij zijn volgers met vragen over hoe een bepaald onderdeel gemonteerd moet worden. Hij filmt het en zo kunnen de mensen thuis zo meedoen met de uitleg. Joey kan jou met een aantal dingen helpen: service en onderhoud, reparatie op locatie en op de werkplaats, accessoires en montage, special build scooters, poedercoating, opvoer werkzaamheden, flexibiliteit, schade taxaties en volledig schadeherstel. Dit kan hij voor elke scooter, maar gespecialiseerd is hij in Vespa’s. Hij beschikt over veel Vespa onderdelen.

Een betrouwbare dealer

Waarom is het zo belangrijk om de Vespa onderdelen te kopen bij een betrouwbare dealer? Dit is zo belangrijk, omdat je je dan zeker kan zijn van je zaak. Een betrouwbare dealer beschikt over de juiste materialen en onderdelen. Vaak zijn ze goedgekeurd, zodat er niks mis mee is wanneer ze worden gemonteerd. Hoe weet je nou dat je te maken hebt met een betrouwbare dealer? Dit kun je zien aan de prijs en de service. Een betrouwbare dealer vraagt er een redelijke prijs voor, wat normaal is en de service is uitstekend. Een onbetrouwbare dealer vraagt er veel te veel geld voor of juist veel te weinig. Kijk dus goed welke dealer je uitkiest.

Vespa onderdelen

Vespa onderdelen zijn dure onderdelen. Dit komt, doordat de Vespa de Ferrari onder de scooters is. Mis je een onderdeel of is een onderdeel stuk en moeten deze vervangen worden? Dan zal dat niet goedkoop zijn. Mocht je een Vespa hebben dan moet je er ook verder na de aankoop wat voor over hebben. Onderdelen van een Agm, Lasouris of een Gts Toscana zullen goedkoper uitkomen dan de Vespa. Niet alleen omdat het andere merken zijn, maar ook omdat de Vespa onderdelen uit Italië komen, mocht je echt originele onderdelen willen.

Vespa onderdelen haal je dus bij een betrouwbare dealer zoals: Joey Schaar. Dé Vespa monteur van Nederland helpt jou graag bij de problemen met je scooter. Ongeacht of het een Vespa is. Joey kan het allemaal.

Gerelateerd nieuws

Lifestyle

5 tips om je huis goed schoon te houden

Hoe heerlijk is het gevoel van een opgeruimd en schoon huis. Geen rondslingerende spullen en eindelijk weer overzicht in je huis. Dit zorgt voor rust