Search

Verkoeling met een Dyson ventilator

Deel artikel

Met een Dyson ventilator zorg je voor verkoeling in je huis, zonder dat dit misstaat in je interieur. Een Dyson ventilator heeft namelijk een modern design. Bovendien werkt een Dyson ventilator niet met bladen, maar met de Air Multiplier technologie. Met deze technologie wordt lucht in een gelijkmatige stroom een bepaalde, door jou gekozen, kant opgestuurd. Zo zorg je voor gelijkmatige verkoeling in je huis. De Dyson ventilator heeft geen bladen, waardoor het design er modern en minimalistisch uit ziet. Een mooie reden voor een Dyson ventilator aanbieding dus.

Het ontwerp van de ventilator

Je hebt weinig opties om over na te denken voor je Dyson ventilator aanbieding. De Dyson ventilator is wit van kleur en heeft een slank en rond model. In het midden van het ronde of ovale stuk wordt het werk gedaan. Het voordeel van een Dyson ventilator in vergelijking tot andere ventilatoren is dat de Dyson gemakkelijker schoon te maken is. Juist omdat de ventilator geen bladen heeft. Als de Dyson ventilator uit staat, kun je gemakkelijk overal bij. Ook is het niet hebben van bladen veiliger. Je kunt de Dyson ventilator op de grond plaatsen en hij is geschikt voor grotere ruimten.

Afstandsbediening en timer

Je kunt de Dyson ventilator natuurlijk met een afstandsbediening bedienen. Je kunt automatisch uitschakelen via een timer ook instellen tot 9 uur in de toekomst. De afstandsbediening is magnetisch en kan op de ventilator bevestigd worden. Er zijn tien verschillende luchtstroominstellingen. Zo kun je precies de luchtstroom bereiken die jij wil. Een Dyson ventilator koop je natuurlijk het liefst in een aanbieding, zodat je kunt besparen op de aanschaf van je moderne en krachtige ventilator.

Gerelateerd nieuws

Lifestyle

5 tips om je huis goed schoon te houden

Hoe heerlijk is het gevoel van een opgeruimd en schoon huis. Geen rondslingerende spullen en eindelijk weer overzicht in je huis. Dit zorgt voor rust