Zoek

Vakantiepark in Duitsland boeken? 3 leuke regio’s voor een vakantie in Duitsland!

Deel artikel

Wil je dit jaar een vakantie in Duitsland boeken, maar heb je nog geen idee waar? Dan ben je op deze pagina aan het juiste adres. Hieronder delen we namelijk al onze onze tips voor de leukste vakantiegebieden in Duitsland. Pak je koffers maar alvast in, want in deze regio’s krijg je spontaan zin om op vakantie te gaan!

Vakantie in de Eifel

Wanneer je verblijft op een vakantiepark Eifel beleef je een onvergetelijke vakantie in de natuur. Hier verblijf je in een schitterende regio met vulkanen, kastelen en meren. Er is dus van alles te zien en te beleven, terwijl er ook genoeg mogelijkheden zijn om eens lekker te ontspannen. Bijvoorbeeld bij de wellness op het vakantiepark of tijdens een mooie fiets- of wandeltocht. Met name wanneer je van rust, ruimte en natuur houdt, is de Eifel een van de mooiste regio’s voor een vakantie in Duitsland.

Vakantie in het Zwarte Woud

Een andere mooie plek voor een vakantie in Duitsland is het Zwarte Woud, dat in de Duitse volksmond ook wel Scharzwald wordt genoemd. Dit gebied staat bekend om de groene natuur en de vele bossen. Ideaal dus om heerlijk te wandelen en te fietsen. En ook wanneer je honden hebt, is het Zwarte Woud een mooie regio in Duitsland om naar toe te gaan. Ga simpelweg op zoek naar een vakantiepark Zwarte Woud, stap in de auto en de vakantie kan beginnen!

Vakantie in Beieren

Nog zo’n leuke regio voor een vakantie in Duitsland is Beieren. Deze deelstaat ligt in Zuid-Duitsland en grenst aan Oostenrijk. Naast schilderachtige steden en kastelen vind je hier ook indrukwekkende natuur. Zo is dit bijvoorbeeld een mooie regio in Duitsland voor mensen die lekker actief bezig willen zijn tijdens de vakantie. In Beieren kun je namelijk fantastisch hiken door de bergen en tijdens de winter kun je er zelfs skiën.

Waar ga jij op vakantie naar Duitsland?

Hierboven hebben we je slechts 3 opties gegeven voor leuke vakantiegebieden in Duitsland. Echter is dit slechts een advies en zijn er nog veel meer mooie regio’s in Duitsland die je uitnodigen om te ontdekken. Wat dacht je bijvoorbeeld van Sauerland en Nedersaksen? Daarom zijn we ontzettend benieuwd: waar ga jij op vakantie in Duitsland? Laat het ons weten via een reactie op dit bericht. Tot slot wensen we je alvast een super goede vakantie toe!

Gerelateerd nieuws

Lifestyle

5 tips om je huis goed schoon te houden

Hoe heerlijk is het gevoel van een opgeruimd en schoon huis. Geen rondslingerende spullen en eindelijk weer overzicht in je huis. Dit zorgt voor rust