Zoek

Vakantie in IJsland boek je zo!

Deel artikel

Je hebt jouw vakantiebestemming gekozen: het prachtige IJsland! Goede keuze, want dit Europese eiland biedt een onvergetelijke schoonheid aan natuur met vulkanen, gletsjers en watervallen. Maar hoe boek je een vakantie naar IJsland? Je kunt het beste kiezen voor boeken bij een IJsland specialist. Hieronder leggen we uit waarom!

Rondreis IJsland boeken
Je vakantie of rondreis door IJsland is belangrijk voor je en wil je zo goed mogelijk geregeld hebben. Daarom kun je het beste naar een reisbureau IJsland gaan met jouw wensen. Een reisadviseur hoort jouw wensen aan en geeft vervolgens een advies op maat. Dit resulteert in een reisvoorstel die helemaal past bij jouw persoonlijke wensen. In dit voorstel komt het volgende aan bod:

  • Een mooie route. De reisadviseur heeft een route voor jou uitgestippeld die logisch en prachtig is. Op de route kom je bezienswaardigheden tegen die je gegarandeerd zullen bevallen. Bovendien weet je met deze route zeker dat je voldoende tijd hebt op de mooiste plaatsen. Zo krijg je achteraf geen spijt dat je ergens te kort bent!
  • De beste hotels. Een reisadviseur met veel ervaring in IJsland weet de allerbeste hotels op diverse locaties. Zo verblijf je in hotels van hoge kwaliteit en kun je comfortabel overnachten om de volgende dag weer energiek op te staan en een nieuwe mooie vakantiedag tegemoet gaat.
  • Fijne huurauto. Bij rondreizen hoort ook afstanden afleggen, anders zie je weinig van het eiland. Een reisprofessional weet uit ervaring wat de beste auto’s zijn voor jouw reisgezelschap. Bovendien regelt het reisbureau ook de bijbehorende verzekeringen waardoor je met een vertrouwd gevoel achter het stuur zit in IJsland.
  • Toffe excursies. Natuurlijk mogen leuke excursies niet ontbreken tijdens je reis door IJsland. Een reisbureau weet de allerleukste excursies in IJsland, zoals met een boottocht de open zee op om walvissen te spotten of wandelen door ijsgrotten met een gids. Dit wordt exclusief voor jou geregeld!
  • Tips voor de mooiste plekken. Als je eenmaal in IJsland bent wil je ook de mooiste plekken van het eiland zien. Hiertoe behoren onder andere de Skogafoss waterval, de gletsjers bij Snaefellsjökull National Park, de Svartifoss waterval en geisers die je bij de autoroute Golden Circle tegenkomt.


Boeken via een reisbureau biedt nog veel meer voordelen. Zo word je volledig ontzorgt en hoef je je reserveringen niet zelf te regelen. Je krijgt hulp voor, tijdens en na je rondreis mocht je dat nodig hebben. Boek je alles zelf dan sta je er alleen voor mocht er iets op reis gebeuren. Boeken via een reisbureau biedt ook véél meer financiële zekerheid doordat een reisbureau is aangesloten bij de ANVR en SGR. Deze brancheorganisaties beschermen jou als consument met duidelijke voorwaarden en zekerheid op geld terug als een reisorganisatie failliet gaat.   

Gerelateerd nieuws

Lifestyle

5 tips om je huis goed schoon te houden

Hoe heerlijk is het gevoel van een opgeruimd en schoon huis. Geen rondslingerende spullen en eindelijk weer overzicht in je huis. Dit zorgt voor rust