Zoek

Ultiem schrijf genot met een Parker balpen

Deel artikel

Wie heeft er nu niet leren schrijven met een Parker balpen. De Parker Jotter is voor veel mensen de balpen waarmee ze voor het eerst hun naam schreven en op school de lessen mee maakten. En vandaag de dag is de Jotter nog steeds één van de favorieten onder de Parker pennen. Parker is een innovatief merk dat al bijna 130 jaar bestaat en dat de balpen toentertijd naar een volgend niveau wist te brengen. Je kunt een Parker balpen al krijgen voor €12 en dat maakt dit een kwalitatief merk dat voor een groot publiek beschikbaar is.

Geen vlekken meer dankzij de Parker balpen

Parker is al sinds 1894, toen ze hun eerste pen uitbrachten, een merk dat bekend stond om innovatie. Het was toen naar eigen zeggen het doel van Parker om het schrijven naar een hoger niveau te brengen en dat doen ze nu nog steeds. De eerste balpennen hadden grote potentie, maar door problemen met lekkage en vlekken kwamen ze niet echt van de grond. Parker heeft toen de Parker Quick Dry Inkt uitgevonden en vlekken behoorden voorgoed tot het verleden. Sindsdien is de balpen uitgegroeid tot het meest gebruikte schrijfmiddel van het moment en daar hebben we Parker aan te danken.

Voor iedereen een balpen

Een Parker balpen is te krijgen in allerlei uitvoeringen en prijsklassen. De goedkoopste pen is net iets duurder dan een tientje. Deze heeft vullingen die je kunt vervangen en zo doen ze net zo lang dienst totdat je ze kwijtraakt. Zelfs de goedkoopste Parker vulpennen zijn van de beste kwaliteit en kunnen dus letterlijk een jaar meegaan als je er goed voor zorgt. Wil je een wat exclusievere Parker balpen gemaakt van een kwalitatief materiaal en een wat luxere uitstrang, dan heeft het merk een mooie middenmoot selectie. Zoek je exclusiviteit, luxe en klasse, dan zijn er de Duofold of Deluxe balpennen waar je voor een paar honderd euro een schitterende pen voor krijgt.

Een pen als cadeau

Ook al wordt er steeds meer digitaal gedaan, een goede pen is voor iedereen nuttig. En daarom is een Parker balpen ook een ideaal cadeau. Wil je iemand een presentje geven omdat deze geslaagd is voor een examen of juist aan een nieuwe studie gaat beginnen, dan is een Parker een uitstekende manier om dat te vieren. Ken je iemand die aan een nieuwe baan gaat beginnen, die met pensioen gaat of die juist een promotie heeft gemaakt, dan is een Parker balpen ook een gepast cadeau om te geven. Laat je Parker pennen graveren met een persoonlijke boodschap en je maakt je cadeau nog persoonlijker.

Een Parker pen voor jou

En als je dan een cadeautje aan het uitzoeken bent voor iemand, dan neem je natuurlijk een Parker vulpen mee voor jezelf. Ze zijn te krijgen in allerlei kleuren en uitvoeringen. De vullingen zijn gemakkelijk te krijgen. Een Parker pen is voor iedere situatie geschikt en is zowel in het professionele- als in het dagelijkse leven onmisbaar.

Gerelateerd nieuws

Lifestyle

5 tips om je huis goed schoon te houden

Hoe heerlijk is het gevoel van een opgeruimd en schoon huis. Geen rondslingerende spullen en eindelijk weer overzicht in je huis. Dit zorgt voor rust