Zoek

Trein Amsterdam naar Londen boeken

Deel artikel

De trein Amsterdam naar Londen is sinds 2018 een feit en daarmee is er nu een derde manier om snel naar Londen te komen. Naast vliegen, de boot en de tunnel, kun je nu ook met de trein binnen 4 uur in het hartje van Londen staan! In dit artikel vind je uit hoe je gemakkelijk en snel jouw tickets kunt boeken en hoeveel deze kosten. Hoe lang doe je daar over en waarom is het de beste optie? Dat lees je allemaal in dit artikel.

Toerisme Londen

Het toerisme in Londen is in de afgelopen jaren enorm toegenomen en daardoor zijn ook de reismogelijkheden naar deze wereldstad enorm toegenomen in de afgelopen jaren. Er vertrekken bijna elk uur vluchten naar Londen vanaf Schiphol. Je kunt enkele keren per dag met de Ferry van Calais naar Dover, en ook vanuit IJmuiden kun je gemakkelijk met een boot het water over. Kortom, er zijn verscheidene eenvoudige mogelijkheden om naar Londen te reizen. In Londen kun je vervolgens zelf kiezen of je een week blijft of zelfs twee dagen. Omdat het echte centrum van Londen vrij klein is, kun je gemakkelijk kiezen voor een tweedaagse reis. Dan heb je ruim de tijd om gebruik te maken van van alle grote attracties en leuke shopgelegenheden in de stad. De vraag is meestal hoe je nou het makkelijkste en het snelste in Londen verzeilt raakt, zodat je het beste en het langste kunt genieten van de stad. Hieronder lees je hoe jij snel met de trein Amsterdam naar Londen in het centrum van de stad staat!

Neem de trein Amsterdam naar Londen!

De trein Amsterdam naar Londen is een hele aantrekkelijke optie om naar Londen te reizen, omdat je hierbij binnen 4 uur in het centrum van Londen staat! Daarnaast is het reizen met de trein meestal gemakkelijker en gemakkelijker dan het reizen per vliegtuig. Daarnaast ben je bij vliegen al veel tijd kwijt aan het inchecken, op tijd aanwezig zijn, wachten bij de gate en vervolgens weer op de koffers wachten in Londen Heathrow. Dan moet je nog met een trein van het vliegveld naar het centrum. Kortom, heel onhandig en stressvol.

Met de trein, echter, kun je zeven keer per dag vanaf Amsterdam centraal station naar Londen reizen. Hierbij stap je om de gekozen tijd relaxed in de trein en wordt in korte tijd naar brussel gebracht. Daar stap je gemakkelijk over op de trein naar Londen. In totaal ben je drie uur en veertig minuten onderweg, wat vergeleken met een vlucht of het nemen van een boot heel erg snel is!

Met de trein Amsterdam naar Londen inclusief hotel

Omdat heel veel mensen gebruik maken van de trein naar Londen, zijn er heel veel interessante mogelijkheden op het gebied van combinatie deals. Zo vind je veel deals waarbij de treinreis wordt gecombineerd met een hotel! Die deals zijn vaak goedkoper dan de vliegdeals en ook nog eens sneller! En dan ben je ook nog eens je CO2 voetafdruk aan het verkleinen door de trein te nemen in plaats van het vliegtuig! Ook is het nemen van de trein naar Londen een klein avontuur, waarbij je door het prachtige noorden van België reist, Brussel gedag kan zeggen, om vervolgens via Calais onder het water door naar londen toe te schieten. Vanaf King’s Cross in Londen ben je vervolgens in no-time in het indrukwekkende centrum van Londen. Dit maakt de trein Amsterdam naar Londen dan ook de beste keuze. Op Treinreiziger.nl vind je meer informatie en een handige reisplanner.

Gerelateerd nieuws

Lifestyle

5 tips om je huis goed schoon te houden

Hoe heerlijk is het gevoel van een opgeruimd en schoon huis. Geen rondslingerende spullen en eindelijk weer overzicht in je huis. Dit zorgt voor rust