Zoek

Tips voor het vinden van de perfecte jeans (voor vrouwen!)

Deel artikel

Jeans. Al jaren zijn spijkerbroeken een geliefde basic. Bij zowel mannen als vrouwen mogen jeans niet ontbreken in de garderobe. Op het gebied van jeans zijn er de laatste jaren al veel trends voorbij gekomen. Maar hoe vind je nou een jeans met een perfecte jeans? Wij geven tips om als vrouw een perfecte jeans te vinden!

Juiste pasvorm

Zoek je naar de perfecte jeans? Dan is het bepalen van de juiste pasvorm een belangrijke eerste stap. Welke pasvorm past goed bij jouw lichaam? Kies je voor skinny jeans of voor boyfriend jeans. De kans is groot dat je een favoriete pasvorm hebt waarvan je al meerdere jeans in je kledingkast hebt liggen. Om de perfecte jeans te vinden is het soms een goed idee om verschillende pasvormen te proberen. Bij BroekenBinkie hebben ze veel verschillende pasvormen in hun assortiment.

Ga voor kwaliteit

Een perfecte jeans kost soms net iets meer dan een goedkope jeans. Daarom adviseren wij om bij het zoeken naar fijne spijkerbroeken te kiezen voor kwaliteit. Wees niet te bang om meer geld te besteden aan dit kledingstuk, want een goede jeans gaat jarenlang mee.

Duurzaamheid

Bij het aanschaffen van een nieuwe spijkerbroek is het belangrijk om te letten op de duurzaamheid. Neem bijvoorbeeld de Red Button jeans. De spijkerbroeken van dit Nederlandse merk staan bekend om de duurzaamheid én de perfecte zitting.

Bepaal de taillehoogte

De pasvorm van jeans is natuurlijk ontzettend belangrijk, maar ook de juiste taillehoogte is ontzettend belangrijk. Bij welke hoogte van de taille voel jij je comfortabel? En welke look past bij jouw kledingstijl? Zoek een jeans dat perfect aansluit op je lichaam én wensen!

Koop de juiste maat

Spijkerbroeken met stretch zijn de laatste jaren ontzettend populair. Deze jeans zitten ontzettend comfortabel. Toch is het van belang om deze jeans in een maatje kleiner te bestellen omdat ze vaak nog gaan uitlopen.

Gerelateerd nieuws

Lifestyle

5 tips om je huis goed schoon te houden

Hoe heerlijk is het gevoel van een opgeruimd en schoon huis. Geen rondslingerende spullen en eindelijk weer overzicht in je huis. Dit zorgt voor rust