Zoek

Sportschool Nijmegen

Deel artikel

Er zijn veel mensen op zoek naar een goede sportschool in Nijmegen. Dit is niet zo raar, omdat het best lastig is om een goede sportschool te vinden die niet al te duur is. TKBC is een sportschool in Nijmegen waar je samen en apart kunt trainen.

Samen trainen bij TKBC

Als je wilt trainen bij TKBC, kun je dit samen of alleen doen. TKBC biedt namelijk verschillende groepslessen aan. Dit maakt dat je tijdens het sporten gezelschap hebt en daarom ook een beetje competitie. Het samen sporten doe je samen met een trainer. Deze begeleid je groep tijdens het sporten.

Deze groepslessen worden in kleine groepen van maximaal tien personen gedaan. Dit maakt dat je nog best een beetje persoonlijke aandacht krijgt tijdens deze groepslessen. Daarom wordt er samen met je gekeken naar een persoonlijk doel die je wilt bereiken. Dit doe je samen met de trainer.

Door de persoonlijke aandacht die je krijgt tijdens de groepslessen, werkt TKBC zo veel mogelijk gericht op de persoon. Dit maakt het een fijne sportschool in Nijmegen als je veel vooruitgang wilt boeken met je eigen lichaam.

Het is ook mogelijk om samen met een personal trainer te trainen. Als je dit doet, krijg je alle persoonlijke aandacht die je nodig hebt tijdens het sporten. Zo wordt er specifiek op jou als individu gekeken wat je wilt bereiken. Ook kun je hierdoor oefeningen doen die jij graag wilt doen.

Sportschool Nijmegen buiten

De groepslessen van TKBC kun je ook buiten doen. Dit kun je op verschillende locaties doen. Als je wilt sporten op deze locaties, kun je je makkelijk online inschrijven voor deze lessen. Hier staat ook een schema waar je kunt zien waar en wanneer de lessen plaats vinden.

Wanneer het koud wordt, is het niet mogelijk om nog buiten te sporten. Dit komt omdat sporten in de koude lucht niet goed voor je is. In plaats van de lessen buiten worden er binnen extra lessen gegeven zodat je wel gewoon mee kunt sporten. Vaak is het tegen het einde van de herfst niet meer mogelijk om buiten te sporten.

Ben jij nieuwsgierig naar deze sportschool in Nijmegen? Kijk dan eens op de website van The Kettlebell Club. Ga naar www.thekettlebellclub.nl!

Gerelateerd nieuws

Lifestyle

5 tips om je huis goed schoon te houden

Hoe heerlijk is het gevoel van een opgeruimd en schoon huis. Geen rondslingerende spullen en eindelijk weer overzicht in je huis. Dit zorgt voor rust