Search

Sleutelhanger cadeau geven, persoonlijker kan het niet!

Deel artikel

Om te zorgen dat jij je sleutelbos altijd en overal kunt herkennen en terugvinden, is het handig om een sleutelhanger aan je sleutelbos te hangen. Dit maakt je sleutelbos ook persoonlijk. Een hanger is helemaal niet saai, want er is er altijd een die bij je past. Daarnaast is het een perfect cadeau voor ieder gelegenheid, vaak ook voor een leuke prijs.

Praktisch

Een sleutelhanger is niet alleen mooi, maar ook heel praktisch. Denk bijvoorbeeld aan belangrijke gegevens zoals een telefoonnummer (liever geen adres). Het is handig voor wanneer je je sleutelbos verlies. De hopelijk eerlijke vinder kan dan zorgen dat de sleutelbos weer bij jou terecht komt. Je kunt ook een hanger maken met jouw telefoonnummer voor aan de fietssleutel van de kinderen. Op deze manier hebben de kinderen altijd een telefoonnummer van papa of mama bij zich. Ook is het handig om eventueel medicijngebruik te vermelden op je hanger. Wanneer er iets met jou gebeurd, kan er op tijd en op de goede manier worden ingegrepen wanneer men op de hoogte is van jouw medicijngebruik.

Persoonlijke sleutelhanger

Het is ook mogelijk om een sleutelhanger met foto te laten maken. Dit maakt jouw sleutelhanger nog persoonlijker. Zo kun je een foto van je kind(eren), partner, huisdier of ouders aan je sleutelbos hangen. Je kunt het ontwerp helemaal maken naar jouw wens. Denk hierbij aan groot of klein, rond, vierkant, rechthoek of een hartjesvorm. Ook is er keuze uit verschillende materialen zoals metaal, kunststof of leer. Heb je nu last van een allergie, dan is het zelfs mogelijk om te kiezen voor RVS. Tot slot heb je nog de keuze om de foto in kleur te laten maken of om de foto te laten graveren in een van de RVS-hangers. Wanneer je een foto toevoegt aan de hanger, is deze dus echt uniek. Het is niet alleen handig om je sleutelbos snel te kunnen herkennen, maar op deze manier draag je ook je dierbaren altijd dichtbij. En hoe leuk is het om een sleutelhanger met foto cadeau te geven! Je gebruikt je sleutelbos dagelijks en je hebt altijd een uniek cadeau om te geven.

Nog meer extra’s

Je kunt een sleutelhanger nog specialer maken met veel leuke extra’s. Zo is er de mogelijkheid om een gegraveerde bieropener aan je sleutelbos te hangen. Een leuk cadeau voor bijvoorbeeld Vaderdag. Het is ook mogelijk om een tag aan je sleutelbos te hangen met een tekstje of bijvoorbeeld een bijzondere datum. Ook zijn er meerdere extra’s bij de foto-sleutelhangers. Zo kun je nog een leuke tekst, quote of boodschap op de achterkant van de hanger laten graveren. Daarnaast is er ook een variant met fotoclicks. Deze is in verschillende kleuren verkrijgbaar. Het leuke is dat je maar liefst drie foto’s kan toevoegen op de hanger, door middel van een soort drukknoop. Je hoeft dus geen onderscheid te maken tussen de kinderen en er is altijd plaats voor een foto van je partner of je huisdier. Ook kun je de foto’s verwisselen. Hierdoor kun je de foto’s dus na een tijdje aanpassen of je kunt de hanger afstemmen op je outfit.

Gerelateerd nieuws

Lifestyle

5 tips om je huis goed schoon te houden

Hoe heerlijk is het gevoel van een opgeruimd en schoon huis. Geen rondslingerende spullen en eindelijk weer overzicht in je huis. Dit zorgt voor rust