Zoek

Sieraden en accessoires. Wat moet je hebben dit jaar?

Deel artikel

Je houdt ervan of het is absoluut niet je ding. Sieraden. Sommige mensen vinden het heerlijk om zichzelf op te fleuren en op te leuken met een mooie ketting of armband, terwijl anderen het genoeg vinden om gewoon leuke kleding te dragen. Ikzelf ben erg van de ringen. Ik kocht mijn eerste ring toen ik 12 was, en verloor hem niet lang daarna in de kleedkamers op school. Om mezelf te troosten kocht ik precies dezelfde ring voor mezelf, hoewel deze een maatje kleiner was, en draag hem nog steeds elke dag.

– Een opkomende trend is dat je steeds meer mensen de ringen om andere vingers ziet dragen dan alleen een ringvinger. Denk aan een stoere duimring of een mooie pinkring voor extra elegantie.

– Accessoires zoals hoeden, mutsen, sjaaltjes en haarspelden zijn ook erg leuk om te combineren met je outfit. Het kan je hele outfit opleuken door een leuke hoed of sjaal aan je outfit toe te voegen. Met accessoires kan je het zo gek maken als je zelf wilt! Een trend voor de accessoires is bijvoorbeeld een korset riem. Dit is net als een korset met touwtjes aan te passen aan jouw vorm, maar bedekt alleen je middel en dus niet je hele borstkas.

Uitgelicht: https://www.ikbensieraden.nl/ketting-kopen/parel-ketting/

– Een trend die dit jaar weer terug is gekomen, is de choker. Dit kan de de jaren 90 choker zijn die van plastic gemaakt is en een tattoo effect heeft, of alle soorten andere chokers die je nou overal tegenkomt in winkels en online webshops.

– Meerdere armbanden tegelijkertijd dragen is ook een trend voor dit jaar, ook voor de mannen. Het combineren van meerdere felle kleuren is helemaal in. Ook het dragen van een horloge met een armband aan dezelfde arm is een trend dit jaar. Zie: ikbensieraden.nl – trendy zilveren ringen.

– Een andere trend is het layeren van je kettingen! Kun je niet goed beslissen welke ketting je wilt dragen met die mooie jurk of flitsende outfit? Waarom niet allemaal?! Wel, misschien is allemaal wat teveel, afhankelijk van hoeveel je er hebt, maar deze trend is er voor je als je net zo hopeloos besluiteloos bent als ik!

– Niet alleen zijn kleuren goed, ze zijn ook een groeiende trend op het moment. Hoe meer kleur, hoe beter. De meeste sieraden met kleur zijn misschien van plastic, maar dat hoeft helemaal niks weg te nemen van hoe goed ze bij je outfit passen.

– Met de Ibiza en boho trends van dit jaar worden is het een goed idee om wat veren oorbellen in te slaan. Hoe kleurrijker hoe beter. We vonden ze hier: ikbensieraden.nl – veren oorbellen.

– Aah, en hier hebben we op gewacht: de enkelbandjes zijn er weer! Altijd stijlvol en elegant, en ze passen bij bijna elke outfit wel. Erg jaren 90, maar weer helemaal in in 2020.

De keuze is reuze als het gaat om het mix & matchen van je outfits dit jaar. Ga helemaal los en verras je vrienden met spectaculaire outfits en accessoires!

Gerelateerd nieuws

Lifestyle

5 tips om je huis goed schoon te houden

Hoe heerlijk is het gevoel van een opgeruimd en schoon huis. Geen rondslingerende spullen en eindelijk weer overzicht in je huis. Dit zorgt voor rust