Search

Samsonite, de topper onder de koffermerken

Deel artikel

Samsonite is het absolute topmerk onder alle aanbieders van koffers. Deze Amerikaanse onderneming werd meer dan honderd jaar geleden opgericht, in 1910. Sindsdien produceert het bedrijf al duurzame en sterke bagage voor ieder type reiziger. Het bedrijf biedt een hoogstaande kwaliteit en perfecte garantie op al haar producten. Naast de kwaliteit van de koffers, richt Samsonite zich ook op het design. De koffers van dit merk zijn in veel verschillende formaten en ontwerpen te verkrijgen.

Van handbagage tot XXL

De koffers van Samsonite zijn beschikbaar in handbagage formaat, maar ook in reiskofferformaat. En voor de reiziger met extreem veel bagage zijn XXL modellen te verkrijgen met een inhoud van meer dan 120 liter! Doordat het ontwerp van de koffers afwijkt van de standaard modellen, vallen ze net wat meer op. Het model C-Lite bijvoorbeeld is een klassieker en vanaf grote afstand te herkennen. De meeste modellen zijn behalve in zwart ook in wat opvallendere kleuren te verkrijgen.

Kwaliteit en afwerking

Niet alleen aan de buitenkant hebben de koffers van Samsonite een hoge kwaliteit. Ook de details aan de binnenkant zijn perfect afgewerkt. Behalve de grote vakken die zijn voorzien van een elastieke banden met sluiting, zijn er diverse gesloten vakken met een rits. De handgrepen zijn perfect weggewerkt, zowel aan de binnen als de buitenkant en de vier wielen zorgen voor een perfect comfort.

Let op aanbiedingen!

Je betaalt wel voor de hoogstaande kwaliteit van de producten. Samsonite koffers behoren tot de duurdere categorie. Houd daarom goed de verschillende aanbiedingen in de gaten. Want ook van dit merk zijn vrijwel altijd koffers met scherpe prijzen te vinden. En dan heb je ook een koffer waar je jarenlang plezier van zult hebben. De investering betaalt zich in dit geval zeker terug.

Gerelateerd nieuws

Lifestyle

5 tips om je huis goed schoon te houden

Hoe heerlijk is het gevoel van een opgeruimd en schoon huis. Geen rondslingerende spullen en eindelijk weer overzicht in je huis. Dit zorgt voor rust