Zoek

Redenen om als man een t-shirt onder je trui te dragen

Deel artikel

Heb je het snel koud, vind je stof snel op je huid kriebelen of zweet je snel? Dat zijn vaak de redenen dat veel mannen een T-shirt onder hun trui dragen. Hieronder de voordelen van het dragen van een T-shirt onder je trui en tips om een T-shirt goed onder je trui te kunnen dragen zonder er hinder van te ondervinden. 

Voordelen van een ondershirt dragen

De voordelen van het dragen van een extra laagje onder je trui is dat een T-shirt ervoor zorgt dat je warmer blijft. Ook zijn er veel mannen die snel transpireren en om die reden graag kiezen voor een extra laagje onder een trui, zodat eventuele zweetplekken minder snel zichtbaar zijn en de trui ook langer fris blijft. Vind je als man zijnde ook altijd dat truien zo kriebelen op je huid? Ook dan is het een aanrader om een T-shirt onder je trui te dragen om dit gevoel te verminderen. Luxe truien voor heren hebben over het algemeen een goede getailleerde pasvorm, hieronder dus wat extra tips voor het onzichtbaar kunnen dragen van een T-shirt onder een trui. 

Tip 1

Draag een T-shirt zonder naden, zodat het shirt niet zichtbaar is onder een dunne trui. Ben je meer van de dikke truien, dan is een normaal shirt ook prima om onder je trui te dragen.

Tip 2

Draag een soepel en fijn shirt waar je je vrij in kunt bewegen. Het belangrijkste van een shirt onder je trui is dat je het shirt niet voelt zitten en hier geen last van hebt tijdens je dagelijkse bezigheden.

Tip 3

Wil je dat je trui strak zit en er geen bobbels of ribbels in verschijnen, maar wil je toch graag een shirt onder je trui dragen? Kies dan voor een lang T-shirt die je in je broek kunt stoppen. Zo heb je toch een extra laagje onder je trui, maar geen bobbels in je trui tijdens je dagelijkse beweging.

Tip 4

Voorkom dat je bij een trui met een V hals een onder shirt met ronde boord draagt of een ondershirt die tegen de nek aan zit en boven je trui uitkomt. Dit is namelijk geen gezicht en dien je dus te voorkomen om er niet slordig uit te zien in je kantooroutfit. Kijk eens op Gentiluomo.com voor nette T-shirts voor onder een trui.

Gerelateerd nieuws

Lifestyle

5 tips om je huis goed schoon te houden

Hoe heerlijk is het gevoel van een opgeruimd en schoon huis. Geen rondslingerende spullen en eindelijk weer overzicht in je huis. Dit zorgt voor rust