Zoek

Personal training in Utrecht, persoonlijk en flexibel

Deel artikel

Een personal training is in ieder sportcentrum verschillend. De mate van persoonlijkheid en zelfstandigheid verschillen enorm. Ook de manier van trainen is veelal anders. Natuurlijk ben jij de enige die ervoor kan zorgen dat jij jouw doelen bereikt, maar een goede coach zorgt ervoor of jij daarbij staat of valt. Althans zo is hoe personal training in Utrecht hier tegenover staat. Kom trainen en ervaar de persoonlijke toch flexibele manier van personal training en alles wat daarbij komt kijken.

Plan een kennismaking en een gratis proefles in

Tijdens een gratis proefles ervaar je direct wat personal training in Utrecht inhoudt. De coaches krijgen de mogelijkheid om jou te laten zien hoe hun werkwijze is. Daarbij beantwoorden ze meteen al jouw vragen en krijg je een impressie hoe de persoonlijke begeleiding is. Je maakt kennis met de nette en schone sportruimte en de sportattributen.

Praten maakt het persoonlijk

Personal training zou niet persoonlijk zijn als onze coaches geen gesprek met je aangaan. Tijdens een gesprek wordt er namelijk duidelijk wat jouw doelen en wensen zijn. Je fysieke capaciteiten en eventuele limitaties zijn in de proefles al gemeten tijdens een nul-meting. Aan de hand van deze informatie kan er een persoonlijk en geheel op jouw afgestemd plan van aanpak opgesteld worden.

De koers is gezet en het is tijd om hiernaar te handelen

Vanaf de eerste les ga je aan de gang met jouw trainingsprogramma. Middels uitdagende kracht en conditietraining streef jij je persoonlijke doelen na. Je coach legt je uit wat je moet doen en monitort daarbij je progressie continu door middel van periodieke metingen. Hij stuurt je waar nodig bij of past de training aan. Het online trainingsportaal, waar jij als lid toegang tot krijg, geeft je een overzicht van alle benodigde informatie.

Bij personal training in Utrecht vallen voeding en leefstijladviezen ook onder persoonlijke begeleiding

Personal training in Utrecht gaat verder dan alleen het sportieve deel. Indien gewenst en benodigd wordt ook je voedingspatroon en leefstijl geoptimaliseerd door een voedingsdeskundige coach. Er is eventueel ook een fysiotherapeut in de club aanwezig mocht je last hebben van pijnlijke spieren of gewrichten.

Wat zit er allemaal inbegrepen bij je personal training lidmaatschap?

  • Je eigen Personal Trainer die fungeert als mentor;
  • Naast de Personal Training onbeperkt gebruikmaken van de faciliteiten;
  • Uitgebreid intakegesprek en periodieke status updates;
  • Persoonlijke voeding- en leefstijlcoaching;
  • Een compleet gepersonaliseerd trainingsprogramma;
  • Consistente check-ups zodat je betrokken blijft;
  • Geen eindeloos papierwerk, maar al je materiaal online;
  • Korting op unieke evenementen, seminars en workshops.

Personal training in Utrecht is persoonlijk maar ook flexibel

Omdat geen mens hetzelfde is en ook daarom doelen en wensen verschillen is het mogelijk om op diverse manieren een personal training in Utrecht af te nemen. Kies bijvoorbeeld voor 2 personal trainingen per 4 weken en sport daarnaast zoveel je wilt in de club. Heb je meer begeleiding nodig dan kies je voor één personal training per week of misschien zelfs twee keer week. Je kunt na twaalf weken eenvoudig upgraden of downgraden en je bent vrij om je lidmaatschap per 4 weken op te zeggen. Met deze flexibele benadering wordt een progressieve training en voedingsstrategie gepromoot en gewerkt aan duurzame en langdurige resultaten.

Duo personal training en small-group training ook mogelijk

Personal training in Utrecht biedt ook duo personal training aan tegen een gereduceerd tarief. Naast duo personal training is ook een small-group training mogelijk in groepjes van minimaal drie en maximaal vier personen.

Wil je graag een gratis proefles volgen of meer informatie over personal training in Utrecht? Neem dan contact op met fysiekhealthclub.com

Gerelateerd nieuws

Lifestyle

5 tips om je huis goed schoon te houden

Hoe heerlijk is het gevoel van een opgeruimd en schoon huis. Geen rondslingerende spullen en eindelijk weer overzicht in je huis. Dit zorgt voor rust