Search

Overhemden online kopen

Deel artikel

Overhemden zijn in verschillende modellen te verkrijgen. Zo kun je bij overhemden.com vele variaties vinden. Overhemden kunnen goed gedragen worden met een colbert of alleen op een jeans. Bij overhemden.com kom je een ruime collectie tegen. Online vind je een ruim aanbod aan casual overhemden, zowel met korte als lange mouwen. Vele overhemden in deze webshops zijn met streepjes, ruitjes, effen en printjes van vele merken.  Je komt ook nog eens leuke acties tegen. Een goede plek om overhemden te bestellen is dus bij overhemden.com. Deze website richt zich volledig op de verkoop van overhemden.

Instructies om het overhemd te meten.

  • Boord. Open je overhemd en leg de boord plat. Meet nu van het midden van de knoop tot het midden van het knoopsgat.
  • Borst. Leg je overhemd plat met de knopen vast. Meet van links naar rechts en vermenigvuldig de uitkomst.
  • Middel. Meet tussen het 5e en 6e knoopsgat op het smalste gedeelte van het overhemd en vermenigvuldig de uitkomst.
  • Mouwlengte. Meet van de schoudernaad tot het einde van het manchet.
  • Lengte van het overhemd. Draai het overhemd om en meet vanaf de onderkant van de boord tot de onderkant van het overhemd.

Het overhemd net even iets anders dragen.

Zwart of wit toch niet helemaal je ding? Dan is een overhemd in pastelkleuren geen slecht alternatief. Leuk in het voorjaar of de zomer. Pastel geeft je de kans om toch iets opvallender voor de dag te komen zonder er vreemd uit te zien. Bovendien is een zwart pak met een pastellen overhemd een goed canvas voor gestreepte of bedrukte overhemden. Is dat nog net iets te tam? Dan is een bordeaux overhemd een goede keuze. Bordeaux toont duidelijk aan dat je iemand bent die durft en geeft je een opvallend uiterlijk zonder er slecht uit te zien. Weinig kleuren passen immers beter bij zwart dan een stijlvol bordeaux.

Gerelateerd nieuws

Lifestyle

5 tips om je huis goed schoon te houden

Hoe heerlijk is het gevoel van een opgeruimd en schoon huis. Geen rondslingerende spullen en eindelijk weer overzicht in je huis. Dit zorgt voor rust