Zoek

Op vakantie met een privé vlucht

Deel artikel

Droom weg door te kiezen voor pure luxe

Met een privé vlucht op vakantie is iets waar iedereen wel is over droomt. Met een aardig budget kun je deze droom waarmaken. Een privé jet die jou naar je vakantiehuis op Ibiza brengt of verder op safari naar Tanzania bijvoorbeeld. Alles is mogelijk. Een privéjet kun je huren. Dit kan zijn voor een zakenreis, privé vakantie en groepsreis. Maar ook voor jullie huwelijksreis is een privé jet een romantische keuze. Het grote voordeel is dat je altijd eerste klas vliegt. Je hebt alle ruimte voor jezelf zonder je te storen aan andere mensen die je in een regulier vliegtuig tegenkomt. Een privé jet is als ware je eigen huis in de lucht die je fris en fruitig naar jouw vakantiebestemming brengt omdat een vlucht met privé vliegtuig een stuk comfortabeler is.

De beste service aan boord

Een privé jet geeft VIP service waarbij je van heerlijke dranken en maaltijden aan boord bent voorzien. Daarnaast heb je natuurlijk een krant, tijdschrift en luxe flat screen waarop je TV kunt kijken of kunt internetten aan boord. Het is een soort lucht limousine.

Als je parkeert wordt je netjes opgehaald door de crew members en persoonlijk aan boord gebracht van het vliegtuig. Op de luchthaven breng je tijd door in de VIP lounge waar je heerlijk uit kunt rusten met een kop koffie en een krant. De crew regelt persoonlijk jouw bagage die aan boord gaat. Aan boord heet de catering service jou van harte welkom. Daarnaast zijn er nog VIP services bij te boeken zoals een taxi service, extra soorten catering en een videoclip of fotografie bij en in de privé jet.

Welke dagen, tijden en bestemmingen?

Met een privé jet kan ver worden gevlogen. Maar ook gewoon binnen Europa naar jouw tweede woning in Spanje of Griekenland bijvoorbeeld. Je kunt vliegen wanneer je wilt en bent niet gebonden aan vliegtickets, vaste dagen, tijden en beschikbaarheid. Zo heb je ook een vaste prijs en dat geeft zekerheid. Je komt fit aan op bestemming omdat je niet eindeloos lang op luchthavens hoeft te wachten. Vanaf elke bekende luchthaven kan worden gevlogen en veiligheid staat hoog in het vaandel. Alle privé vliegtuigen voldoen aan Europese veiligheidseisen.

Inrichting van het vliegtuig

De stoelen op first class niveau zijn zeer comfortabel en hierin rust je lekker uit. Je eet aan een nette tafel die voor je staat. Voor een korte vliegreis naar Parijs of Londen kun je een klein vliegtuig huren en voor lange verre vluchten een grote en volledig uitgeruste privé jet met alles er op en eraan.

Wat kost het ongeveer om op vakantie te gaan met een privé jet?

De prijzen starten vanaf ongeveer 11.000 euro voor een korte vlucht van 1,5 uur met een klein privé vliegtuig. Bij vluchten vanaf 2,5 uur ben je ongeveer 32.000 kwijt voor een medium size privé vliegtuig. Een groot privé vliegtuig bedraagt tussen de 28.000 en 40.000 euro voor een korte vlucht tot 3 uur ongeveer. Alle prijzen verschillen qua vluchtduur en soort jet.

Gerelateerd nieuws

Lifestyle

5 tips om je huis goed schoon te houden

Hoe heerlijk is het gevoel van een opgeruimd en schoon huis. Geen rondslingerende spullen en eindelijk weer overzicht in je huis. Dit zorgt voor rust