Zoek

Occasion private lease met korte looptijd

Deel artikel

Occasion private lease is een vrij nieuwe vorm van leasen. Je sluit namelijk een leasecontract af voor een tweedehands auto. Dit heeft vele voordelen waaronder de prijs. Een ander groot voordeel is bijvoorbeeld dat een occasion private lease korte looptijd snel beschikbaar is terwijl je er geen lang contract voor hoeft af te sluiten. Dus wanneer je tijdelijk of plotseling een andere auto nodig hebt dan kun je dat op deze manier regelen. De looptijd van je contract is dan 12 of 24 maanden. Je ontvangt een jong gebruikte auto naar keus, waarvoor je een vaste lage prijs per maand betaalt. Dit bedrag is inclusief alle bijkomende kosten. Je hoeft naast de maandkosten alleen zelf nog maar te tanken en natuurlijk je eventuele verkeersboetes te betalen. Je hebt geen omkijken naar de verzekering, wegenbelasting, APK en bijvoorbeeld onderhoud. Zodat je heerlijk ontspannen kunt rijden, in een gebruikte auto waar jij blij van wordt.

De voordelen van occasion private lease

Benieuwd welke voordelen occasion private lease korte looptijd voor jou heeft? We zetten de belangrijkste voor je op een rij:

  • Korte levertijd
  • Korte contractduur
  • Goedkoper dan nieuw
  • Geen zorgen of omkijken
  • Groeiend aanbod met extra opties

Zeer korte levertijd is één van de grootste voordelen

Naast de voordelige prijs is het grootste voordeel van een occasion private lease korte looptijd de levertijd van de auto. Nieuwe auto’s die als private lease auto ingezet worden, moeten vaak besteld worden op het moment dat een consument daarvoor kiest. Daar gaan vaak weken zo niet maanden levertijd overheen. Het komt ook voor dat leasemaatschappijen al auto’s vooraf hebben ingekocht en een Nederlands kenteken hebben. Deze auto’s worden dan vaak ingezet als occasion private lease. Ook auto’s die eerder uit de zakelijke lease komen, worden vaak ingezet als occasion voor private lease. Deze gebruikte auto’s zijn dus al in Nederland, hebben al een kenteken en kunnen dus eigenlijk direct weer de weg op. Het enige dat geregeld dient te worden is de administratie.

Gerelateerd nieuws

Lifestyle

5 tips om je huis goed schoon te houden

Hoe heerlijk is het gevoel van een opgeruimd en schoon huis. Geen rondslingerende spullen en eindelijk weer overzicht in je huis. Dit zorgt voor rust