Zoek

Nooit meer in de file met een mooie Vespa scooter

Deel artikel

November was dé maand van de file. Waar je normaal een half uurtje deed over de weg van werk naar je huis, deed je er in november soms wel drie keer zo lang over. Gelukkig is de drukte op de weg al iets afgenomen, maar nog steeds is het aansluiten in de rij. Waarom telkens in de file staan als je ook op een mooie Vespa scooter naar huis kan? En dat zonder file?!

Vespa: stijlvol van A naar B

Met een Vespa mag je natuurlijk niet op de snelweg, maar alsnog ben je vaak eerder thuis. Je hebt namelijk nooit meer file als je met je stijlvolle Vespa Primavera of Sprint over de fietspaden scheurt. Natuurlijk kan je geen 80 of 100 kilometer per uur rijden, maar met 45 kilometer per uur rijd je alsnog harder dan dat je doet in de file. Toch?!

Nog meer voordelen van scooters

Dat je de file ontwijkt door je scooter te pakken in plaats van met de auto te gaan, mag nu wel duidelijk zijn. Maar wist je dat er nog meer voordelen zijn? Een gemiddelde auto heeft een verbruik van 1 op 15. Een Vespa Sprint heeft een verbruik van 1 op 40. En de modellen die na 2018 zijn gemaakt en dus een 4-takt motor hebben, hebben een verbruik van soms wel 1 op 50 of 1 op 60! Stel dat je elke dag 25 kilometer rijdt. In de maand scheelt dat je maar liefst €160! Je bent gek als je niet voor een scooter kiest..

Nog een voordeel: je hoeft je nooit meer druk te maken over een parkeerplaats. Je kan je scooter vrijwel overal parkeren. Zorg dat je een goed slot hebt, zodat je scooter niet makkelijk meegenomen kan worden. Een ART3 of ART4 scooter is de beste keuze. Deze zijn namelijk goedgekeurd door Stichting ART, een organisatie die de kwaliteit van sloten voor onder andere scooters en brommers controleert.

Gerelateerd nieuws

Lifestyle

5 tips om je huis goed schoon te houden

Hoe heerlijk is het gevoel van een opgeruimd en schoon huis. Geen rondslingerende spullen en eindelijk weer overzicht in je huis. Dit zorgt voor rust