Zoek

Natuurlijke boomstamtafel op maat

Deel artikel

Boomstamtafels zijn meubels gemaakt van de stam van een boom en worden vaak gebruikt als een uniek en natuurlijk element in de inrichting van een huis of tuin. Deze tafels zijn gemaakt van echte boomstammen en kunnen gemaakt worden van verschillende soorten hout, zoals eiken, beuken, esdoorn en zelfs exotische houtsoorten zoals teak.

Boomstamtafels zijn duurzaam en hebben een natuurlijke uitstraling, wat ze populair maakt voor zowel binnen als buiten gebruik. Ze kunnen gebruikt worden als een eettafel, salontafel of zelfs als een buitentafel in de tuin. De unieke vormen en structuren van de stammen geven elke tafel een eigen karakter en maken ze tot een opvallend stuk in elke ruimte. Je kunt zelf kiezen voor een tafel ovaal.

Behandelingstraject van een boomstamtafel

Er zijn verschillende manieren om boomstam tafels te maken, afhankelijk van het gewenste eindresultaat. Sommige tafels worden gemaakt door de stam rechtstreeks te gebruiken, terwijl andere tafels worden gemaakt door de stam in plakken te zagen en deze vervolgens op een frame te plaatsen. In sommige gevallen worden de boomstammen behandeld om de duurzaamheid te verhogen en de natuurlijke kleur te behouden.

Een andere populaire optie is een boomstamtafel kopen die voorzien is van een beschermende laag, zoals lak of was, om de tafel te beschermen tegen vocht en andere weersinvloeden. Dit kan helpen om de levensduur van de tafel te verlengen en te voorkomen dat het hout kromtrekt of splijt.

Er zijn ook veel verschillende stijlen en afwerkingen beschikbaar voor boomstam tafels, van glanzend tot mat en van rustiek tot modern. Dit maakt het gemakkelijk om een tafel te kiezen die bij de rest van de inrichting van de ruimte past.

Voor ieder huis en interieur

Boomstam tafels zijn een duurzame en unieke toevoeging aan elk huis of tuin. Ze zijn gemaakt van echte boomstammen en bieden een natuurlijke uitstraling die niet te evenaren is door andere meubels. Of je nu op zoek bent naar een tafel voor binnen of buiten, er is zeker een boomstam tafel beschikbaar die aan je wensen voldoet.

Gerelateerd nieuws

Lifestyle

5 tips om je huis goed schoon te houden

Hoe heerlijk is het gevoel van een opgeruimd en schoon huis. Geen rondslingerende spullen en eindelijk weer overzicht in je huis. Dit zorgt voor rust