Search

Met Vliegtuigradar24 jouw reis uitstippelen

Deel artikel

Wil je graag soepel en makkelijk je volgende reis uitstippelen. Dat kun nu op een handige manier dankzij Vliegtuigradar24. Niet meer zoeken naar bepaalde vliegmaatschappijen op diverse websites aangezien met Vliegtuigradar24 bijna alle vluchten en airlines kan zien over heel de wereld. Vooral voor reizen of rondreizen naar bepaalde landen die niet doorsnee te vinden zijn in de gemiddelde reisbureau is het erg handig. Zo kun je naast natuurlijk de wat meer bekendere vliegroutes naar zonvakantie bestemmingen als Portugal, Spanje en Griekenland bekijken. Tevens ook voor een leuke stedentrip naar bijv. Praag, Boedapest of Sofia, maar ook voor die avontuurlijke rondreizen in West-Afrika, Zuid-Amerika of Centraal-Azië.

Zo kom je misschien niet zo snel op bepaalde maatschappijen in deze regio’s. En dankzij Vluchtradar24 kan je zo live zien hoe vaak en waar zij naar toe vliegen. Zo kun je met het Colombiaanse Avianca naar Bolivia vliegen, naar de hoog gelegen hoofdstad La Paz en vanuit daar weer een binnenlandse vlucht met de Boliviaanse lowcost airline EcoJet te nemen naar bijv. Sucre. Je kan natuurlijk ook met LATAM Chile naar Santiago vliegen vlakbij de Andes. OM tot slot te eindigen in Buenos Aires, het Parijs van Zuid- Amerika en hoofdstad van Argentinië met Aerolineas Argentinas. Vanuit hier kan je ook weer terugvliegen naar Amsterdam met KLM met een mooie rondreis achter de rug. Een vlucht volgen van KLM kun je dan ook simpleweg doen met deze site.

Ditzelfde geldt voor diverse regio’s over de wereld. Veel vliegmaatschappijen hebben interresante bestemmingen en voldoen ook vaak aan de vele veiligheidsvoorschriften en krijgen op websites als Tripadvisor ook vaak goede recensies. Denk hierbij bijv. aan Uzbekistan Airways. Deze airlines vliegt zelden op Europa, maar bijv. vanaf Istanbul in Turkije of Nur Sultan in Kazachstan kan je het mooie Oezbekistan bereiken met steden als Samarkand en Tashkent die vooral bekend staan om hun puurheid nog deze dagen op de oude zijde route. Kortom, je kan een hoop leren van diverse vliegmaatschappijen en hun aanvlieghavens wat uiteindelijk je enorm kan helpen om ideeën op te doen en om uiteindelijk zelf je reis met de juiste airlines te kunnen doen boeken. En dat allemaal dankzij Vliegtuigradar24!

Gerelateerd nieuws

Lifestyle

5 tips om je huis goed schoon te houden

Hoe heerlijk is het gevoel van een opgeruimd en schoon huis. Geen rondslingerende spullen en eindelijk weer overzicht in je huis. Dit zorgt voor rust