Zoek

Massage Hilversum: let vooral op deze zaken!

Deel artikel

Een massage Hilversum kan zeer ontspannend zijn voor het lichaam, eventuele pijnklachten worden verminderd en de mentale gezondheid zal na een massage flink verbeteren. Ook als je zwanger bent is een massage een goed idee, maar er moet wel gelet worden op een aantal zaken. Wil je alles te weten komen over een massage in Hilversum en welke soort massages er nog meer zijn, lees dan eerst de onderstaande tekst goed door.

Een massage Hilversum is precies wat je nodig hebt

Een massage Hilversum is een uitstekend idee. Je lichaam kan zich lekker ontspannen tijdens de massage zonder dat je je zorgen hoeft te maken over je werk, je gezin of andere zaken. De masseur weet precies welke punten in je lichaam een massage nodig hebben, waardoor jij ontspannen weer naar huis gaat. Er wordt een zachte druk uitgeoefend tijdens een massage in Hilversum, waardoor pijnklachten worden verlicht. Je kunt hierbij vooral denken aan pijnklachten die de meeste mensen wel kennen, waaronder pijn aan de benen, rugpijn, nekpijn, schouderpijn en krampen.

Drukpunten in het lichaam

Bij een massage Hilversum zal er nooit te diep op pijnlijke punten worden gemasseerd. Er zijn namelijk verschillende drukpunten op het lichaam die direct verbonden zijn met de lichaamsdelen waar jij pijn hebt. Deze punten worden zacht aangepakt tijdens een massage, waardoor jij je heerlijk kan ontspannen. Het is daarnaast sterk afgeraden om zelf aan de slag te gaan met het masseren of om een onervaren persoon de massage uit te laten voeren.

 Warmte massages

Naast dat je heerlijk kan ontspannen tijdens een massage Hilversum, is een warmte massage ook het overwegen waard. Deze bestaan uit hotstone massages of massages met een warmtekussen. Tijdens deze warmte massages komen veel afvalstoffen vrij. Dit kan vooral goed zijn als je een tijdje ziek bent geweest, of als je net intensief hebt gesport. Zo worden alle afvalstoffen afgevoerd en voel je je gelijk opgeknapt.

 Kruiden aromatherapie

Een kruiden aromatherapie werkt ook ontspannend, mits deze door een professional wordt uitgevoerd. Tijdens de massage Hilversum weet de masseur precies welke kruiden jij nodig hebt, welke ontspannend of juist enerverend werken. Combineer dit met een massage, dan zal je lichaam volledig gereinigd zijn en kan je weer met een fris gevoel verder met je dag.

Op de massagetafel

Heb je een afspraak gemaakt bij de gespecialiseerde masseurs van Studio Release, dan wil je natuurlijk weten wat je kunt verwachten. Je massage Hilversum wordt volledig volledig uniek en wordt afgestemd op jouw focuspunten. Geef je eigen wensen daarom goed door voordat je op de massagetafel gaat liggen, zodat je de meest effectieve massage krijgt. Ben je zwanger? Geef dit ook aan, dan kom je op een speciale massagetafel voor zwangere vrouwen te liggen. Deze speciale massagetafels zijn voorzien van een uitsparing speciaal voor je groeiende buik, waardoor je geen last zult hebben van ongemakken tijdens de massage en lekker kunt liggen op je buik. Boek daarom snel dat momentje voor jezelf! 

Gerelateerd nieuws

Lifestyle

5 tips om je huis goed schoon te houden

Hoe heerlijk is het gevoel van een opgeruimd en schoon huis. Geen rondslingerende spullen en eindelijk weer overzicht in je huis. Dit zorgt voor rust