Zoek

Louis Vuitton armband man

Deel artikel

Nog geen 20 jaar geleden waren mannen die een sieraad droegen óf gay óf een aandachttrekker. Die tijden liggen ver achter ons want elke man draagt wel eens een sieraad. Kettinkjes, een oorbel of een mooie armband geeft aan veel mannen een aparte, stoere uitstraling. Het is misschien nog voor veel mensen een lastige combinatie, maar sieraden voor mannen beginnen steeds meer in populariteit toe te nemen. Natuurlijk zijn er mannen die in het dragen van sieraden over de top gaan. Een foute ketting of twee gouden, glimmende oorbellen is eigenlijk not done. Mannen zijn gebaat bij een mooi, chique sieraad zoals een Louis Vuitton armband man.

Toevoeging aan je outfit

De juiste toevoeging aan je outfit kan nou net een mooie bracelet zijn van Louis Vuitton. Vuitton staat voor kwaliteit en duurzaamheid. Dit al jaren bekende merk richt zich nu ook op de hippe man, die een chique uitstraling zoekt. De armbanden waren nooit zo in trek als de oorbellen, maar daar is verandering in gekomen. Ook de mannen willen een mooie armband die een kwaliteits afwerking heeft ondergaan. Elke Louis Vuitton armband voor de man, heeft een onzichtbaar slotje. De armbanden zijn van hetzelfde materiaal gemaakt als de Louis Vuitton tassen.

Trendy armbanden

Luis Vuitton heeft een aantal trendy armbanden. De Digit Bracelet voor heren is er daar een van. Een simpele armband waar je mee voor de dag kunt komen. De cijferarmband voor mannen in het iconische Damier Graphite-canvas van Louis Vuitton heeft een innovatieve, industrieel geïnspireerde gesp die drie verschillende afwerkingen combineert: palladium, ruthenium en zwart plexiglas. Een armband die je bij een stoere outfit kunt dragen, scoor hem eenvoudig als Black Friday deals. Spijkerbroek, wit t-shirt en een mooi leren jasje zijn samen met deze armband een prachtige combinatie.

Ben je op zoek naar een armband die gedragen kan worden bij een chique outfit, dan is de LV Twist bracelet precies wat je nodig hebt. De LV Twist-armband is geïnspireerd op het bi-galva sluitsysteem en de epikleuren van de emblematische Louis Vuitton Twist-tas. Een geweldig exemplaar waar je gemakkelijk een mooi colbert met klassiek overhemd bij kunt dragen. Kijk of je een paar bijpassende manchetknopen van Vuitton kunt aanschaffen en je bent helemaal trendy.

Gerelateerd nieuws

Lifestyle

5 tips om je huis goed schoon te houden

Hoe heerlijk is het gevoel van een opgeruimd en schoon huis. Geen rondslingerende spullen en eindelijk weer overzicht in je huis. Dit zorgt voor rust