Zoek

Lekker vanuit je luie stoel een nieuwe garderobe bestellen en ook nog eens geld besparen

Deel artikel

Wie kan nog tegenwoordig zonder online shoppen?! Naast dat het makkelijk en leuk is, kan het je ook behoorlijk wat geld besparen. Hoe je dat doet? Online prijsvergelijker SuperSales heeft 4 tips voor je hoe jij meer kan bezuinigen op je online aankopen.

Vergelijk de prijzen van webshops

Iedere webshop houdt er andere prijzen op na en dat kan wel eens flink verschillen. Zeker in het geval van merkkleding kan het shoppen bij maar één webshop je meer geld kosten. Ben je op zoek naar een specifiek merk of product? Vergelijk eens de prijzen van verschillende webshops. Dat kan je soms wel tot tientallen euro’s besparen. Je kan natuurlijk alle webshops afgaan, maar nog makkelijker is om de producten te vergelijken met een online prijsvergelijker. Zo weet je zeker dat je de beste deal hebt en niet te veel betaald.

Shop tijdens populaire events

Een paar keer per jaar shop je met flinke korting tijdens populaire events. Dat kan de zomer- of wintersale zijn, maar ook tijdens Glamour Day en Black Friday ontvang je spectaculaire kortingen op de nieuwe collectie. Om geld te besparen is het aan te raden om tijdens dit soort event te shoppen. De kortingen lopen op van 20% tot soms wel 70%, en dus zeker de moeite waard om even je geduld te bewaren.

Shop voor het jaar erop

Geld besparen kan heel makkelijk door alvast vooruit te shoppen. Tijdens de final sale zijn de kortingen het hoogst, maar ben je vaak opzoek naar andere producten. In januari vind je vaak enkel nog winterkleding in de sale, terwijl je juist al voorjaarskleding wilt inslaan op dat moment. Door in de final sale alvast voor de winter erop te winkelen kan je veel geld besparen.

Kies voor basics

Door voor basics te kiezen bespaar je niet alleen geld, het is ook nog eens milieuvriendelijk. Met basics combineer je moeiteloos al je kleding stukken bij elkaar en lijkt het bijna alsof je iedere dag een nieuwe outfit aan hebt. Met goede basics kan je jaren doen en dat bespaart je flink wat geld. Kies per seizoen voor slechts twee of drie eye-catchers om je garderobe een boost te geven.

Gerelateerd nieuws

Lifestyle

5 tips om je huis goed schoon te houden

Hoe heerlijk is het gevoel van een opgeruimd en schoon huis. Geen rondslingerende spullen en eindelijk weer overzicht in je huis. Dit zorgt voor rust