Zoek

Leggings voor dames van Bonnie Doon

Deel artikel

Over de legging zijn in de loop van de jaren veel verschillende meningen geuit. Sommige mensen vinden het er ordinair uitzien terwijl anderen niets liever dragen. Combineer je de legging echter op de juiste manier met bijvoorbeeld een jurkje en mooie schoenen, dan levert het een prachtige outfit op. Bovendien kan een goede legging veel voor je figuur doen.

Wanneer draag je een legging

Leggings worden veel gedragen tijdens het sporten. Dat is niet voor niets, want zo’n lange, strakke broek zit comfortabel bij het bewegen. Daarom is het ook niet gek dat veel mensen ook tijdens andere dagelijkse bezigheden of zelfs bij het uitgaan een legging dragen. Wil je dat doen, dan moet je wel zorgen voor een passend exemplaar. Je vindt bijvoorbeeld een mooie legging voor dames bij Bonnie Doon. Draag de legging onder een rok of jurk voor een sportief maar toch elegant uiterlijk. Combineer dit met stijlvolle pumps voor een chique uitstraling of met laarsjes voor een meer casual look.

Verschillende soorten leggings

Grofweg zijn er drie soorten leggings. Er is de variant die lekker comfortabel zit en leuk staat onder een vlot jurkje. Voor dit doel kun je op zoek gaan naar een vrolijk gekleurde legging. Een zwarte laat je er echter net wat netter uitzien. Je draagt de legging dan eigenlijk in plaats van panty of maillot. Dan is er de push up legging. Deze heeft een corrigerende werking voor de heupen en billen. Dit type is een goede keuze als je figuur net dat beetje steun nodig heeft om er wat strakker uit te zien. De derde soort is echt bedoeld als eye catcher. Dit type legging is voorzien van iets speciaals, zoals een leren bies aan de zijkant. Met deze legging steel je echt de show, vooral als je hem combineert met een mooie jurk en bijpassende hoge hakken.

Gerelateerd nieuws

Lifestyle

5 tips om je huis goed schoon te houden

Hoe heerlijk is het gevoel van een opgeruimd en schoon huis. Geen rondslingerende spullen en eindelijk weer overzicht in je huis. Dit zorgt voor rust