Zoek

Je proefschrift laten drukken

Deel artikel

Het is alweer bijna zover: de studenten aan de universiteit gaan beginnen aan hun masterproef. Tijdens deze periode doen studenten onderzoek naar een onderwerp waar ze jarenlang voor hebben gestudeerd. Dit is hét moment om te laten zien wat je hebt geleerd en wat je in je mars hebt. En dat eindresultaat wil je niet zomaar op simpel printpapier uitprinten, toch?! Wij leggen je in dit blog meer uit over het professioneel laten drukken van je proefschrift en waar je op moet letten.

Verschillende manieren van drukken

Er zijn veel webshops en drukkers waarbij je terecht kan voor proefschrift printen. We snappen best dat je door de bomen even het bos niet meer ziet. Om ervoor te zorgen dat jij trots kan zijn op het eindresultaat, zijn er een paar dingen waar je goed op moet letten. Veel webshops bieden je een online proefdruk aan, zodat jij kan zien hoe het er een beetje uit komt te zien. Toch is het fijner als je die proefdruk gewoon kan doorbladeren. Wil je zeker zijn dat je de juiste drukker kiest? Vraag dan in ieder geval na of ze de eerste proefdruk naar je toe kunnen sturen.

Verschillende materialen, diktes en kleuren

Je hebt keihard gebikkeld om jouw proefschrift af te krijgen. Onderzoeken, resultaten, conclusies trekken.. Het heeft soms letterlijk bloed, zweet en tranen gekost. En dan wil je dat wel op een mooie wijze kunnen bewaren. Een proefschrift is namelijk het werk waarmee jij van student naar carrièretijger gaat. Bij een drukker zoals www.ridderprint.nl kan je kiezen uit verschillende diktes papier en kan je de kaft laten personaliseren door een glanzende opdruk te kiezen. Of wil je juist bepaalde delen van je kaft dikker maken, zodat er een 3D effect ontstaat? Kleine details die het eindresultaat nog mooier maken!

Je proefschrift laten ontwerpen

Wil je er zeker van zijn dat jouw proefschrift uitblinkt ten opzichte van de andere? Laat je proefschrift dan ontwerpen door een professionele ontwerper. Hij of zij vraagt van tevoren aan jou wat jouw wensen zijn en vervolgens gaat de designer voor jou aan de slag. Natuurlijk krijg je eerst een proefversie te zien voordat je proefschrift daadwerkelijk gedrukt wordt. Genoeg mogelijkheden dus!

Gerelateerd nieuws

Lifestyle

5 tips om je huis goed schoon te houden

Hoe heerlijk is het gevoel van een opgeruimd en schoon huis. Geen rondslingerende spullen en eindelijk weer overzicht in je huis. Dit zorgt voor rust