Zoek

Je oude telefoon verkopen, een duurzame oplossing

Deel artikel

Je kunt je oude-telefoon natuurlijk in de kast laten liggen, maar het wilt niet zeggen, dat dit per se een milieubewuste keuze is. Waarom zou je telefoon, dan ook niet verkopen? Alleen is de vraag: hoe pak je dit het beste aan? En zijn er dingen waar je rekening mee moet houden? En is het wel écht zo goed voor het milieu als gedacht?

Wij gaan je in ons artikel ons best doen om je hier zó goed mogelijk over te informeren.

Hieronder lees je er meer over:

Je telefoon verkopen? Zo pak je dit aan!

Je telefoon verkopen hoeft helemaal niet super ingewikkeld te zijn, want je hoeft enkel en alleen de juiste verkooppartner te vinden. Oftewel, je zoektocht begint op het internet. Heb je inmiddels iets gevonden? Dan is het de hoogste tijd om je toestel op te zoeken, zodat je je mobiel kunt gaan verkopen. Oftewel, je zoekt als eerste jouw telefoontoestel tussen alle modellen op. Vervolgens, is het moment aangebroken om de specificaties op te zoeken. Want hoeveel opslagcapaciteit heeft je toestel? En welke kleur heeft je telefoontoestel? Daarna, is het zaak om de staat van je toestel door te geven. Dit heeft namelijk invloed op wat je uiteindelijk ervoor terug zou kunnen gaan krijgen.

Uiteindelijk wordt er een prijsvoorstel gedaan ga jij hiermee akkoord? Dan krijg je alle verzend labels gratis en voor niets per mail gestuurd. Dan is het aan jou de hoogste tijd om je toestel op te sturen, vervolgens wordt er bij aankomst nog een inspectie gedaan. Is dit ook akkoord? Dan ontvang je het overeengekomen binnen een aantal werkdagen op je rekening gestort. Je iPhone verkopen was, dus nog nooit zó makkelijk!

Je telefoon verkopen? Hierom is het goed voor het milieu

Je telefoon verkopen brengt een aantal voordelen met zich mee, want het is sowieso goed voor het milieu. Op het moment, dat jij je toestel gaat inleveren om te laten recyclen, dan is ontzettend slecht om die batterij te verwerken. Dit is schadelijker voor het milieu, dan weer je het toestel weer helemaal gaat opknappen. Want wie weet is er voor jouw oude-toestel nog wel markt in het buitenland, want waarom zou je je toestel in de lade laten liggen, terwijl je er misschien nog wel eens voor het kunt krijgen.

Je telefoon verkopen levert je, dan ook nog eens wat op en je draagt gelijk je steentje bij voor een beter milieu!

Gerelateerd nieuws

Lifestyle

5 tips om je huis goed schoon te houden

Hoe heerlijk is het gevoel van een opgeruimd en schoon huis. Geen rondslingerende spullen en eindelijk weer overzicht in je huis. Dit zorgt voor rust