Search

Iemand bedanken? Dit is waarom!

Deel artikel

Iedereen heeft iemand of meerdere personen om zich heen die hij of zij erg waardeert. Maar ga eens bij jezelf ten rade, hoe vaak spreek jij je waardering uit? Wij durven te wedden dat het weinig tot nooit is. Maar wij weten ook dat het makkelijker klinkt dan dat het daadwerkelijk is. Daar hebben wij een oplossing op! Wil jij weten welke? Lees het dan hieronder:

Stuur een bedankje

Iemand bedanken of de waardering uitspreken is makkelijker als jij een bedankje stuurt of bij je hebt. THNX is de specialist voor de meest originele bedankjes! Personaliseer het bedankje naar wens en schrijf je boodschap op. Dat ondersteunt het bedanken. Kies ook zelf de inhoud. Kies de inhoud die bij de persoon past, zodat het cadeau ook daadwerkelijk aanslaat bij de persoon.

Waarom zou jij iemand moeten bedanken?

Er zijn verschillende redenen waarom jij iemand zou moeten bedanken. Om te beginnen creëer door een persoon te bedanken wederkerigheid! Wat betekent dat? Wanneer jij iemand bedankt of in het zonnetje zet voelt hij of zij zich waardeert. Hierdoor voelt diegene zich eerder geneigd om jou te helpen wanneer jij diegene vraagt om hulp. Heeft een betreffend persoon jou in het recente verleden geholpen en geef jij diegene een bedankje dan voelt diegene zich gezien. Hierdoor is de kans groter dat hij of zij jou in de toekomst weer helpt. Ook heeft het een positief effect op de onderlinge relatie.

THNX

THNX is de specialist in bedankjes. Met haar geruime aanbod aan bedankjes en thema’s is het altijd een geschikt moment om een bedankje te regelen. Want wij horen vaak vanuit de praktijk dat onze klanten zeggen dat zij het eerder hadden moeten doen. Al veel mooie en grote bedrijven gingen je voor. Heb jij een idee, maar weet jij niet of jouw idee werkelijkheid kan worden. THNX haar specialisten voorzien jou graag van advies op maat. Waar wacht je op?

De feestdagen

De feestdagen staan voor de deur. Het ideale moment om je naasten te bedanken. Naasten die dichtbij of ver weg wonen en dicht bij je of iets verder weg van je staan. THNX heeft verschillende bedankjes in de kerst- of sinterklaasthema. Schrijf eveneens je lieve en unieke boodschap erop en ga vol liefde die feestdagen in! Begin het nieuwe jaar goed. Het leven is te kort om onze waardering niet uit te spreken. Geniet van elkaar en maak herinneringen die goud waard zijn.

Gerelateerd nieuws

Lifestyle

5 tips om je huis goed schoon te houden

Hoe heerlijk is het gevoel van een opgeruimd en schoon huis. Geen rondslingerende spullen en eindelijk weer overzicht in je huis. Dit zorgt voor rust