Search

Ibiza accessoires trends

Deel artikel

Ibiza, een bruisend eilandje in Spanje, staat vooral bekend om de mooie beaches en het geweldig nachtleven. Vele Nederlanders, en dan vooral jongeren, trekken hiernaartoe voor een korte, ontspannende vakantie – vaak met vrienden! Maar na zo een bezoekje komen velen van ons erachter dat Ibiza niet alleen leuke stranden, terrasjes, en clubs heeft te bieden, maar dat de geweldige stijl en mode in Ibiza ook een zekere invloed op ons heeft.

Mode in Ibiza

De fashionwereld in Ibiza heeft absoluut geen regels, maar onthoud: draag hoe jij wilt, waarin jij je comfortabel voelt, maar zorg ervoor dat het stijlvol is! Dit is ook te zien aan de geweldige stijl van de inwoners van Ibiza, maar ook aan ons als we geïnspireerd raken door hun.

Vanaf de jaren 70 is Ibiza stijl steeds bekender en bekender geworden. Deze stijl is over de jaren heen veranderd en verbeterd tot wat het nu is. Maar wat is deze mode nu eigenlijk?

Wat is stijlvol?

Alhoewel er geen regels zijn voor de mode in Ibiza, zijn er wel enkele tips die ook de mensen in Ibiza opvolgen. Volg jij deze ook, en voor je het weet zie je er net zo hip uit als zij!

De eerste van deze tips is witte kleding. Alhoewel zij op Ibiza er ook van houden om af en toe fleurige kleding te dragen, is de kleur wit altijd te zien in hun outfits. De Spanjaarden op dit eiland houden van aardetinten in hun kleding, zodat deze er zo minimalistisch en moeiteloos uitzien.

Ook houden zij van lichte stoffen, en kiezen zij het vaakst voor katoen, omdat deze de moeiteloosheid en luchtigheid van het eiland zo goed weergeeft. De kleding wordt het vaakst gecombineerd met sandalen die van zo natuurlijk mogelijke materialen zijn gemaakt.

Accessoires in Ibiza

Als accessoires kiezen deze Spanjaarden vaak een hippe zonnebril, om zo goed mogelijk beschermd te zijn van de felle zon. Deze zonnebril passen zij aan hun kleding, zodat deze ook onderdeel is van het geheel.

Ook houden zij van grote zonnehoeden, die op elke outfit passen, en bij bijna elke gelegenheid passen. Sieraden worden ook veel gedragen, en deze kunnen in alle mogelijke vormen en kleuren, maar het belangrijkste geldt nog steeds: jij moet er comfortabel mee zijn.

Ook een belangrijk onderdeel van elke outfit is een tas. Deze tas moet makkelijk zijn om overal naar mee te kunnen nemen, en het liefst ook nog super stijlvol zijn.

Een ander accessoire waar ook vele Spanjaarden in Ibiza van houden zijn bloemen – bloemen in en op alles. Kroontjes gemaakt van bloemen, die vrouwen dragen tijdens het ontbijt, op het strand, en soms zelfs in de club.

Tip: Ibiza accessoires bij Spiri Ibiza

Zoals we al hebben gezien heeft mode in Ibiza geen regels, behalve één: draag wat jij wilt! Ibiza is dus de perfecte plek om die gekke rok met glitters aan te doen, een topje dat meer openlaat dan bedekt, of juist om lekker shorts met een t-shirt aan te doen. Alles kan, en nog belangrijker: alles kan overal!

Gerelateerd nieuws

Lifestyle

5 tips om je huis goed schoon te houden

Hoe heerlijk is het gevoel van een opgeruimd en schoon huis. Geen rondslingerende spullen en eindelijk weer overzicht in je huis. Dit zorgt voor rust