Zoek

Hoogwaardige Transportkettingen voor Diverse Toepassingen

Deel artikel

Ketting Techniek Nederland staat bekend als een vooraanstaande leverancier van kwalitatief hoogwaardige transportkettingen. Ons assortiment omvat niet alleen standaardproducten volgens de DIN, ISO, en BS normen, maar we onderscheiden ons ook door het aanbieden van op maat gemaakte productoplossingen. Met een diverse klantengroep streven onze technici en ingenieurs ernaar om voortdurend nieuwe transportkettingen te ontwikkelen die nauw aansluiten bij de specifieke behoeften van onze klanten.

Materialen van Topkwaliteit:

De transportkettingen van KTN worden vervaardigd uit hoogwaardige materialen die verschillende behandelingen ondergaan voor montage. Afhankelijk van de materiaal- en proceskeuze worden optimale veredelingen en hardheden bepaald om een ideale weerstand tegen slijtage te bereiken. Onze transportkettingen zijn vaak samengesteld uit materialen zoals:

RVS 304/ RVS 316/ RVS met geharde ronddelen: Ideaal voor corrosiegevoelige omstandigheden of extreme temperaturen, hoewel niet-veredelde RVS materialen relatief zacht zijn en een lagere belastbaarheid hebben dan stalen kettingen.

Staal verzinkt/ vernikkeld/ HCR (high corrosion resistant): Uitstekend geschikt voor corrosiepreventie, waarbij stalen coating de voorkeur heeft vanwege de hogere slijtvastheid en sterkte.

Meenemers en Uitgebreid Leveringsprogramma:

Onze transportkettingen zijn verkrijgbaar met verschillende soorten meenemers, waaronder die volgens DIN 8165/8167, haaks omgezette meenemers, rechtopstaande meenemers en aangelaste meenemers. Het volledige leveringsprogramma omvat onder andere transportkettingen met massievebout, hollebout, draagtransportkettingen, kettingrollen, schraperkettingen, onderhoudsarme transportkettingen, cardanische transportkettingen, gesmede transportkettingen, en meer.

Toepassingsgebieden:

Transportkettingen vinden hun toepassing in een breed scala van industrieën, waaronder de voedingsmiddelenindustrie, machinebouw, staalindustrie, waterzuivering, en de auto-industrie. Onze producten spelen een cruciale rol in processen variërend van bakkerijen tot biomassa-energiecentrales.

Aanverwante Producten:

Naast ons standaard leveringsprogramma bieden wij onderhoudsarme transportkettingen, kettingen met hollebout, schraperkettingen, transportkettingen voor specifieke toepassingen, transportkettingwielen, spanelementen, en meer aan.

Advies en Ondersteuning:

Heeft u vragen, opmerkingen, of behoefte aan advies over materiaalkeuze of berekeningen voor de ideale transportketting? Neem gerust contact met ons op. Onze ervaren medewerkers bij KTN staan klaar om met u mee te denken en de perfecte oplossing te vinden voor uw specifieke behoeften.

Gerelateerd nieuws

Lifestyle

5 tips om je huis goed schoon te houden

Hoe heerlijk is het gevoel van een opgeruimd en schoon huis. Geen rondslingerende spullen en eindelijk weer overzicht in je huis. Dit zorgt voor rust