Zoek

Hoe bloemen vandaag bezorgen? Handige tips en trucs

Deel artikel

Bloemen zijn al lang een populair geschenk voor veel gelegenheden. Van verjaardagen tot bruiloften en van jubilea tot andere feestelijke gebeurtenissen. Ze kunnen de ontvanger vreugde, troost en geluk brengen, waardoor ze zich gewaardeerd en geliefd voelen. Vroeger gingen mensen naar de plaatselijke bloemist om een boeket of een bos bloemen uit te zoeken, maar met de opkomst van online shoppen is het versturen van bloemen nog makkelijker en handiger geworden. Je kunt zelfs bloemen vandaag bezorgen als je dat zou willen. Maar hoe pak je dat aan? Lees in onze blog handige tips en trucs.

Bloemen vandaag bezorgen als je iemand bent vergeten

Eén van de voordelen van online bloemen bestellen is de mogelijkheid om bloemen vandaag bezorgen. Dit is vooral handig voor degenen die een speciale gelegenheid zijn vergeten of gewoon iemands dag willen opvrolijken met een last-minute verrassing. Houdt er wel rekening mee dat bezorgopties en uiterste tijden voor het doorgeven van een bestelling kunnen verschillen per online bloemist. Sommige bloemisten hebben een deadline van 12.00 uur, terwijl je bij andere bloemisten tot laat in de middag je bestelling nog kunt doorgeven. Door dit te controleren weet je ook zeker dat je niet te laat bent dat je bloemen vandaag bezorgen mogelijk is.

Let op de bezorgkosten en vooral op speciale tarieven

Wil je vandaag bloemen bezorgen? Dat is vaak mogelijk en steeds meer online aanbieders maken het mogelijk. Maar er zitten wel grote verschillen in de tarieven die ze hiervoor rekening. Daarom is het ook belangrijk om even pas op de plaats te nemen en de prijzen hiervan te vergelijken. Terwijl de één een speciaal spoedtarief rekent, rekent de ander juist weer een lager tarief of bieden ze het zelfs gratis aan als service. Natuurlijk moet je jezelf niet blindstaren op de bezorgkosten, want als de aanbieder zijn beloftes niet nakomt of geen kwaliteit levert, heb je er nog steeds niets aan. 

Bloemen vandaag bezorgen? Hoe betrouwbaar is de aanbieder

Betrouwbaarheid is belangrijk. Kan een bloemist die je hebt uitgekozen voldoen aan je kwaliteitseisen en kunnen ze belofte om bloemen vandaag bezorgen ook waarmaken. Het is en blijft een gok, maar met een kleine speurtocht kun je toch veel informatie over de desbetreffende aanbieder vinden. Door bijvoorbeeld de reviews van andere klanten te lezen. Klanten ventileren enorm veel informatie op het internet op die manier krijg je toch een goed beeld van hoe betrouwbaar een bepaalde webshop is. 

Dat wil nog niet zeggen dat het de waarheid is. Soms is het ook een beetje logisch nadenken wanneer je een bepaalde aanbieder kiest. Toch kun je veel waarde hechten aan reviews, maar let er dan op dat een aanbieder veel en zowel positieve als negatieve reviews heeft. Een shop met geen of weinig reviews is niet betrouwbaar en dat geldt ook voor winkels die uitsluitend positieve reviews hebben. Dat geeft namelijk aan dat de kans groot is dat negatieve reviews worden verwijderd. Zo weet je ook niet of de aanbieder bij problemen de verantwoordelijkheid neemt en het ook adequaat oplost. Wel zo belangrijk als je wilt dat bloemen vandaag bezorgen worden.

Gerelateerd nieuws

Lifestyle

5 tips om je huis goed schoon te houden

Hoe heerlijk is het gevoel van een opgeruimd en schoon huis. Geen rondslingerende spullen en eindelijk weer overzicht in je huis. Dit zorgt voor rust