Search

Heren opgelet: schoenen matchen met je outfit doe je zo!

Deel artikel

Onder een stijlvolle outfit mogen matchende schoenen uiteraard niet ontbreken. Het matchen van je schoenen met de rest van je outfit is ontzettend belangrijk voor een modieuze uitstraling. Wil jij er stijlvol bijlopen? Lees dan onze tips om schoenen te matchen met je outfit!

Tip: zoek je stijlvolle schoenen van hoge kwaliteit? Bij online schoenen kopen op Durlinger.com heb je ruime keuze!

Ga voor klassiek zwarte schoenen

Het ideale aan zwarte schoenen is dat ze voor elke gelegenheid wel een goede keus zijn. Zwarte schoenen kan je dragen onder vrijwel elke outfit. Zo gaan de schoenen goed samen met grijstinten, maar ook onder een zwart pak passen deze schoenen perfect. Zwarte schoenen matchen vaak goed bij een formele outfit.

Bruin voor een casual look

Bruine schoenen zijn verkrijgbaar in veel verschillende tinten. Voor elke outfit is er wel een bijpassend paar schoenen te vinden. Er kunnen complete garderobes gevuld worden met bruine schoenen in verschillende tinten. De kleur bruin wordt over het algemeen gezien als persoonlijke en vriendelijke kleur. Daardoor zijn bruine schoenen perfect te matchen met een casual outfit.

Zo passen bruine schoenen perfect onder een chino. Wel is het van belang om te kijken naar de kleurencombinatie. Ons advies is om erop te letten dat er twee tinten verschil zit tussen je broek en je schoenen. De bruine herenschoenen van Rieker passen perfect bij een casual chic kledingstijl. 

Kies voor stijlvol blauw

Wil je net iets anders dan vele anderen? Dan is het kiezen voor stijlvolle blauwe schoenen een goed idee. Een paar blauwe schoenen mogen in geen enkele garderobe ontbreken. Schoenen in het blauw zijn zowel geschikt voor onder een casual als formele outfit

Tijdloze uitstraling met witte schoenen

Het dragen van witte schoenen kan eigenlijk onder vrijwel elke outfit. Heb je moeite met het matchen van schoenen met je outfit? Dan is het kiezen voor witte sneakers of andere witte schoenen vaak een goede keuze. Witte schoenen zijn ontzettend tijdloos, waardoor je er eigenlijk altijd stijlvol bijloopt.

Gerelateerd nieuws

Lifestyle

5 tips om je huis goed schoon te houden

Hoe heerlijk is het gevoel van een opgeruimd en schoon huis. Geen rondslingerende spullen en eindelijk weer overzicht in je huis. Dit zorgt voor rust