Zoek

Gratis foto’s downloaden? Kijk dan hier eens

Deel artikel

Wil je gratis foto’s downloaden, maar heb je geen idee waar je dit kunt doen? Als je op zoek bent naar gratis afbeeldingen, zijn er tal van websites waar je terecht kunt. De meeste sites bieden een ruim aanbod aan afbeeldingen die je voor persoonlijk of commercieel gebruik kunt downloaden. Hieronder vind je een lijst met een aantal websites waar je gratis afbeeldingen kunt downloaden voor je projecten:

1 – Pexels

Pexels biedt een ruim aanbod aan gratis afbeeldingen die je kunt downloaden voor persoonlijk en commercieel gebruik.

2 – Pixabay

Pixabay biedt ook gratis foto’s, illustraties, vectorafbeeldingen en videos die je kunt downloaden en gebruiken voor diverse projecten.

3 – Drone Me Away

Drone Me Away is gespecialiseerd in drone fotografie. Hier vind je voornamelijk afbeeldingen die vanuit de lucht zijn gemaakt. Je kunt de afbeeldingen gratis downloaden om te proberen. Ook is er een betaald account mogelijk.

4 – Unsplash

Unsplash is een andere site met een groot aanbod aan gratis afbeeldingen die je kunt downloaden voor persoonlijk en commercieel gebruik.

5 – StockSnap

StockSnap biedt een grote verzameling gratis afbeeldingen die je kunt downloaden en gebruiken voor je projecten.

6 – DepositPhotos

DepositPhotos biedt ook een grote verzameling gratis afbeeldingen die je kunt downloaden en gebruiken voor je projecten.

Waar ga jij voortaan gratis foto’s downloaden?

Zoals je kunt zien zijn er meer van genoeg mogelijkheden om gratis foto’s te downloaden. Hopelijk hebben deze tips je wat inspiratie gegeven. Speur dus eens lekker rond op de genoemde websites en kijk waar jij de foto’s het beste vind. Tot slot hebben we nog een vraag: waar ga jij voortaan gratis foto’s downloaden? Laat het ons weten via een reactie onder deze pagina.

Gerelateerd nieuws

Lifestyle

5 tips om je huis goed schoon te houden

Hoe heerlijk is het gevoel van een opgeruimd en schoon huis. Geen rondslingerende spullen en eindelijk weer overzicht in je huis. Dit zorgt voor rust