Zoek

Goedkope privé jet

Deel artikel

Vliegen is niet altijd een even prettige ervaring. Lange wachtrijen, schreeuwende kinderen en weinig beenruimte zijn veel gehoorde klachten over vliegen in het algemeen. Dit kan natuurlijk ook een stuk prettiger hebben wij ondervonden. Een goedkope privé jet huren is steeds toegankelijker voor ‘de gewone man’. Soms zelfs al voor de ticketprijs van een budgetmaatschappij vlieg je naar de bestemming die jij wilt!

Tijd is geld
In sommige gevallen kan het huren van een privé jet zelfs kostenbesparend zijn. Het begint al met het voordeel dat je enorm veel tijd bespaart wanneer je reist middels een privé jet en tijd is geld. Zo heb je geen wachtrij, passeer je sneller langs de douane, bespaar je misschien wel een overstap en hoef je niet lang te wachten op je bagage. Al deze tijdrovende momenten kun je lekker overslaan bij het huren van een goedkope privé jet. Dat is al kostenbesparend op zich!

Verschillende opties
Hartstikke leuk dat tijdbesparende, maar misschien heb je wel meer tijd als geld hoor ik je denken. Dit gegeven maakt dan ook niet voor iedereen een goedkope privé jet per se betaalbaar. Het gaat natuurlijk uiteindelijk om de ticketprijs. Hoe vlieg je met het comfort van een privé jet toch voor een betaalbare prijs? Er zijn verschillende aanbieders met allen hun eigen verschillende opties om een goedkope privé jet te charteren.

Hoge kortingen
Van alle privé jet vluchten zijn zo’n 40% procent zonder passagiers. Een keer raden wie deze lege stoelen voor een prikkie kunnen opvullen? Juist ja! Er zijn vluchten waar wel bijna 80% procent korting op wordt gegeven, zonder aan het geweldige comfort te tornen. Als een filmster vlieg jij en je medepassagiers voor een zeer gereduceerde prijs naar je bestemming. Alleen in Europa al gaat dit om ruim 250 duizend lege vluchten per jaar!

Goedkope privé jet tips
Zoals ook met normale tickets is een goedkope privé jet huren duurder wanneer je aan bepaalde dagen vastzit. Ook hier geldt, de meer flexibel, de goedkoper de vlucht! Ook wanneer je de reis ver vooruit wilt boeken ben je in de meeste gevallen wat duurder uit. Daarnaast telt het aantal passagiers mee in de kosten van het huren van een goedkope privé jet. Een groep van ongeveer zes personen is over het algemeen het meest ideaal prijstechnisch gezien. Om met zijn tweeën een privé jet af te huren ben je nu eenmaal meer geld per persoon kwijt!

Een zorgeloze reis
Het is dus wel degelijk mogelijk een goedkope privé jet te huren. Met al het comfort en luxe, maar voor een gereduceerde prijs! Toch geniet je met het huren van een goedkope privé jet van alle voordelen tegenover een normale vlucht. Je kiest zelf het tijdstip, je mede passagiers en de bestemming onderwijl je van alle mogelijke service en comfort kan genieten.

Gerelateerd nieuws

Lifestyle

5 tips om je huis goed schoon te houden

Hoe heerlijk is het gevoel van een opgeruimd en schoon huis. Geen rondslingerende spullen en eindelijk weer overzicht in je huis. Dit zorgt voor rust