Zoek

Gemakkelijk de weg navigeren op de fiets

Deel artikel

Op de fiets door de stad rijden klinkt misschien heel ontspannend. Misschien wil je je telefoon tijdens het fietsen gebruiken om naar muziek te luisteren of om te navigeren. Je kunt echter bang zijn dat je telefoon zal vallen. Als dat het geval is, dan is een telefoonhouder fiets onmisbaar. Zo houd je beide handen aan het stuur zonder dat je je telefoon hoeft vast te houden of uit je zak hoeft te halen. Bij veel winkels kun je eenvoudig diverse sterke telefoonhouders voor fietsen vinden. Je kunt eenvoudig hun collecties bekijken en er een kiezen die bij jouw voorkeur past.

Een telefoonhouder kan voorkomen dat je een boete krijgt

Het vasthouden van een smartphone of ander elektronisch apparaat tijdens het fietsen kan in veel landen verboden zijn. Dit komt door de toename van ongevallen veroorzaakt door mensen die hun telefoon gebruiken tijdens het fietsen. Als je betrapt wordt op fietsen terwijl je een smartphone, iPad of mp3-speler vasthoudt, kun je een boete krijgen van de politie. Met andere woorden, zolang je telefoon uit je handen is, kun je hem gebruiken tijdens het fietsen. Daarom is een telefoonhouder die is uitgerust met SP connect onmisbaar. Zolang je niet slingert of gevaarlijke verkeers scenario’s creëert tijdens het rijden, is het gebruik van je smartphone legaal. Je hoeft ook niet bang te zijn dat je telefoon valt, want de SP connect houdt je telefoon onbeweeglijk tijdens je rit.

Let op het montagesysteem

Met een telefoonhouder weet je zeker dat je veilig en handsfree kunt rijden waar je maar wilt. Sommige bedrijven bieden een volledige reeks bevestigings opties voor alle modellen smartphones. Je kunt er gewoon een kiezen die bij je smartphone model past. Fietsmontageonderdelen kun je eenvoudig in volledige sets monteren. Het is een goed idee om vertrouwd te raken met de vele beschikbare montagemogelijkheden en te kiezen welke het beste bij je fiets en stuur passen. Daarnaast zijn er diverse mogelijkheden als je tijdens het fietsen je smartphone wilt kunnen opladen. Houd daar dus ook rekening mee.

Let op de pasvorm

De beste telefoonhouder voor jou hangt af van het soort smartphone dat je bezit en of je een hoesje gebruikt. Je kunt kiezen voor een merkspecifieke telefoon houder voor je fiets die speciaal is gemaakt voor het merk en model van je smartphone. Ze bieden meestal de beste pasvorm. Het betekent echter dat het niet op je nieuwe telefoon past als je nieuwe telefoon van een ander merk is. Wil je dus binnenkort een nieuwe telefoon aanschaffen, dan kan het verstandiger zijn om te investeren in een universele fiets telefoon houder. Dergelijke telefoonhouders werken met de meeste smartphone merken en -modellen. Wat je ook koopt, je kunt op de lange termijn geld besparen door slechts één keer een hoogwaardige telefoonhouder voor op de fiets aan te schaffen.

Waar koop je je telefoonhouder?

Je kunt bij veel online winkels terecht om je bestelling voor een telefoonhouder voor je fiets te plaatsen. Je kunt ook gratis verzending, uitstekende service en een veilige transactie krijgen. Je krijgt mogelijk ook levenslange garantie op fabricage- en materiaalfouten. Neem contact op met hun klantenservice voor vragen of voor advies.

Gerelateerd nieuws

Lifestyle

5 tips om je huis goed schoon te houden

Hoe heerlijk is het gevoel van een opgeruimd en schoon huis. Geen rondslingerende spullen en eindelijk weer overzicht in je huis. Dit zorgt voor rust