Zoek

Gebruik een zonnebankcrème voor een nog beter resultaat onder de zonnebank

Deel artikel

De zomer is voor veel mensen de mooiste tijd van het jaar. Naast het feit dat het lekker lang licht is en je lekker in je zomerkleding buiten kan lopen, kun je ook heerlijk in de zon liggen en heb je altijd een mooi bruin tintje. Het schoonheidsbeeld van veel mensen is dan ook dat mensen lichtgebruind zijn. In de winter in Nederland is deze mooie bruine tint vaak ver te zoeken en is er geen mogelijkheid om te zonnen. Om je tint toch te behouden is het gebruik van de zonnebank een goed idee. Het is echter wel belangrijk om de juiste maatregelen te treffen wanneer je gebruik maakt van een zonnebankstudio of een zonnebank thuis. Een zonnebankcrème is hier een onderdeel van.

Uitgelicht: https://www.123zonshop.nl/bruin-zonder-zon/

Een zonnebankcrème is een verzorgende crème die de huid in goede conditie houdt

Wanneer je gebruikt maakt van een zonnebank en je wil je huid de best mogelijke verzorging bieden dan is een zonnebankcrème een goed idee. Een zonnebankcrème is niet te verwarren met een zonnebrandcrème. Zonnebrandcrème beschermt de huid tegen het verbranden van de zon, terwijl zonnebankcrème de huid helpt te beschermen en in een goede staat te houden. Daarnaast zorgt zonnebankcrème er ook voor dat het bruiningsproces optimaal plaatsvindt. Dit laatste is niet het geval met zonnebrandcrème. Er zijn zonnebankcrèmes aanwezig die geschikt zijn tijdens de kuur onder de zonnebank, maar er zijn ook crèmes beschikbaar voor de nabehandeling en die gebruikt kunnen worden na het doen van de kuur.

Tip: https://www.123zonshop.nl/zelfbruiner/

Stem de zonnebankcrème af op jouw huidtype

Om te bepalen welke zonnebankcrème geschikt is voor jou, is het belangrijk om te weten welk huidtype je hebt. De ene persoon heeft een van nature meer droge huid, waarbij het soms een goed idee is om een vochtinbrengende zonnebankcrème te gebruiken na het gebruik van de zonnebank, zodat de huid sneller en beter kan herstellen en in een goede conditie blijft. Wanneer je een huid hebt die niet heel snel bruint of wanneer je op zoek bent naar een donkere tint dan kun je ook gebruik maken van een zonnebankcrème met een bronsmiddel erin verwerkt, die niet alleen de huid beschermt tegen de Uv-straling, maar ook zorgt voor een nog mooiere bruining.

Gerelateerd nieuws

Lifestyle

5 tips om je huis goed schoon te houden

Hoe heerlijk is het gevoel van een opgeruimd en schoon huis. Geen rondslingerende spullen en eindelijk weer overzicht in je huis. Dit zorgt voor rust