Zoek

Een weekend Scheveningen kan in alle seizoenen

Deel artikel

Een weekend Scheveningen is een echte aanrader, zelfs in de winter. Scheveningen is leuk om te bezoeken in alle seizoenen. Den Haag ligt dicht bij Scheveningen. Wanneer je een van deze twee bezoekt, kan je de andere niet vergeten, dus een weekend Scheveningen is een weekend Den Haag. Op cultureel gebied heeft Scheveningen ook veel te bieden. Wanneer je een theater of een musical wilt bezoeken bij een weekend Scheveningen, dan kan dat prima. Het Circustheater in Scheveningen is het meest bekend. Ben je liever actief bezig, dan kan je surf- of kiteles nemen. Een yogales met uitzicht op zee laat je geheel ontspannen. Fietsen en wandelen is natuurlijk ook mogelijk in Scheveningen bij het duingebied.

Populaire Nederlandse badplaats

Scheveningen in de meest populaire badplaats in Nederland. Niet voor niets, want er is altijd wel wat te beleven. Scheveningen heeft veel cafés, restaurants en hotels. De brede stranden hebben geweldige, gezellige en hippe strandpaviljoens. Wanneer je een weekend Scheveningen hebt geboekt kun je een bezoek brengen aan de markt, een terrasje pakken of winkelen. Scheveningen staat bekend om de haven met de vele visrestaurants.

Geniet van heerlijke, verse visgerechten in goede restaurants. Wanneer je een weekend Scheveningen hebt gepland en van strand en zon houdt is het helemaal jouw plek. Ben je van plan om Scheveningen te bezoeken dan kan dat met de auto, maar ook met de trein. Je hebt treinarrangementen met treintickets en een of twee overnachtingen in een hotel. Reizen is wel makkelijk, want je hebt geen parkeerkosten. Wanneer je Den Haag ook graag wilt bezoeken, kan dit heel eenvoudig met de tram.

Weekend Scheveningen: zon, zee en strand

Vlakbij de stad Den Haag, ligt de bekende badplaats Scheveningen. In de oude vissersplaats met zandstranden kun je heerlijk flaneren over de promenade. Maak een ritje in het reuzenrad en bezoek de Scheveningse pier. Je kan natuurlijk ook de hele dag op het strand liggen, een frisse duik nemen in de zee of lange strandwandelingen maken. De hotels in Scheveningen hebben een prachtig uitzicht over de zee. Een strandhotel is ideaal als je gaat eten in een van de restaurants aan de promenade of in de populaire haven. Je kan natuurlijk ook een drankje doen in een van de leuke strandtenten.

Met het hele gezin

Een weekend Scheveningen is ideaal met het hele gezin. Kinderen kan je laten spelen op het strand of je kan samen attracties bezoeken in de buurt. Wanneer je met jonge kinderen Scheveningen gaat bezoeken, kies dan een familiehotel die dicht bij het strand en de attracties ligt. Familiehotels bieden faciliteiten aan voor kinderen zoals extra bedden of babybedjes. Wanneer je geen kinderen hebt en je verblijf iets specialer wilt maken, boek dan een kamer in een viersterrenhotel in Scheveningen. Een luxe weekend Scheveningen? Luxe hotels beschikken over grote kamers met heerlijke bedden en een mooi uitzicht. Daarnaast kan je ook vaak gebruikmaken van gratis voorzieningen zoals parkeren, spa faciliteiten en het zwemmen in de zwembaden. De accommodaties hebben vaak een uitstekende service, eigen restaurants en voortreffelijke gerechten. Of sluit je heerlijke weekend af bij Barbarossa Beach.

Gerelateerd nieuws

Lifestyle

5 tips om je huis goed schoon te houden

Hoe heerlijk is het gevoel van een opgeruimd en schoon huis. Geen rondslingerende spullen en eindelijk weer overzicht in je huis. Dit zorgt voor rust