Zoek

Een 4 in 1 kraan in de keuken

Deel artikel

Je hebt besloten eindelijk eens je keuken goed aan te pakken, wellicht heb je al eens gehoord van de zogeheten: 4 in 1 kraan in de keuken. Dit is namelijk de opvolger van zijn broertje de 3 in 1 kraan, maar hoe zit hier eigenlijk mee? En zitten er voordelen aan vast, ten opzichte van zijn voorganger? En welke functies zitten hier aan vast? Dat is zeker belangrijk om te weten, indien je opzoek bent naar een nieuwekraan voor in je nieuwekeuken.

In ons artikel gaan wij je hier helemaal over bijpraten, waardoor je een goede keuze kunt maken.

Hieronder lees je er meer over:

Wat is een 4 in 1 kraan?

Simpelweg, is een 4 in 1 kraan, een soort kraan, waarbij er ook gefilterd water uit de kraan kan komen, dus normaal leidingwater wat is gefilterd en waar het bovenste gedeelte, dus flexibel is. Door deze filter smaakt het water stukken zuiverder wat weer beter is voor je gezondheid. Aangezien metaaldeeltjes en andere zaken uit het water worden gefilterd, die er anders wel inzitten, terwijl juist de waardevolle mineralen, die het lichaam nodig heeft wel worden bewaard.

Deze kraan werkt over het algemeen met de volgende standen: Wit staat voor normaal water, blauw staat voor gefilterd water en rood staat voor gefilterd kokend water. Oftewel, zo’n  4 in 1 kokend water kraan, is nog helemaal zó gek nog niet. En wat ons betreft: een aanwinst voor in ieder huishouden.

De voordelen van een 4 in 1 kraan

We hadden natuurlijk, hierboven al kort laten doorschemeren, dat een  4 in 1 kokend water kraan voor de gezondheid voordelen met zich meebrengt. Het filtert namelijk slechte deeltjes uit het water, waardoor enkel en alleen de mineralen nog overblijven. Dit is vergelijkbaar met bronwater, oftewel beter en verser kan het haast niet. Daarnaast, is het ook nog eens een multifunctionele kraan, aangezien het uiteraard, ook nog andere standen geniet.

Zeker de kokend waterstand, is iets wat veel tijd kan besparen in het geval van een huishouden, waarin je dagelijks moet koken voor het gehele gezin. Een leuke bijkomstigheid, hierin, is dan ook dat het water in dit geval, ook gefilterd wordt.

Voorderest, is het door het nieuwe-montagesysteem, waardoor je geen losse onderdelen meer hebt en alles wat compacter zit verpakt in je keukenkast, waardoor je meer overzicht hebt.

Wij hopen je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en je hopelijk een duwtje in de goede richting te hebben geven.

Veel succes met het vinden van een 4 in 1 kraan!

Gerelateerd nieuws

Lifestyle

5 tips om je huis goed schoon te houden

Hoe heerlijk is het gevoel van een opgeruimd en schoon huis. Geen rondslingerende spullen en eindelijk weer overzicht in je huis. Dit zorgt voor rust