Zoek

Duurzaam en sfeervol; LED strip verlichting

Deel artikel

Een nieuw huis gekocht een graag nieuwe ideeën voor in huis op doen? Of graag een keer wat anders dan de ‘normale’ lampen? Ga LED strip verlichting! Niet alleen een luxe en sfeervolle uitstraling maar ook nog eens duurzaam. Benieuwd wat LED strip verlichting precies is? Op deze pagina geven je graag enkele voorbeelden en leggen we uit hoe je LED strip verlichting kunt monteren. Lees dus gauw verder en zorg voor een sfeervolle uitstraling in je huis.

Wat is LED strip verlichting?
LED strip verlichting bestaat altijd uit LED strips. Dit zijn kleine micro ledjes die verdeeld zijn over een dunne en flexibele strip. Zo zie je geen snoer lopen en kun je bedrading gemakkelijk wegstoppen. Tevens kun je LED strips op veel plekke toepassen. Denk hierbij aan het plafond, muren, vloeren en trappen. Je bent voor de montage altijd wel LED strip profielen nodig. Deze zogeheten LED profielen zijn er in veel verschillende soorten en maten. LED strips in een hoek, ronde bocht of achter stucwerk plaatsen is allemaal geen probleem. Laat je dus eens inspireren door de mogelijkheden en bekijk het aanbod LED strips eens bij hetledhuis.nl. Dé B2B partner met het grootste aanbod in Nederland.

LED strip monteren

Je kunt ervoor kiezen om de LED strips te laten plaatsen. Zo weet je zeker dat het goed is aangesloten en heb je er zelf geen werk mee. Tevens kunnen de expert dit gemakkelijk binnen een mum van tijd. Wanneer jezelf handig bent kun je in principe zelf LED strips monteren. Je bent hiervoor altijd de volgende benodigdheden voor nodig:

  • LED strips;
  • LED strip profielen;
  • LED voedingen;
  • Eventueel een LED controller.

De LED strip profielen dienen als drager van de LED strips. LED voedingen zorgen voor de stroomtoevoer waardoor de LED strips altijd op een duurzame manier blijven branden. Tevens kun je een LED controller monteren om het licht te regelen. Zo kun je in het donker het licht dimmen voor een sfeervolle setting. Eventueel kun je ook nog sensoren toevoegen waardoor licht aangaat bij beweging. Handig voor bijvoorbeeld trapverlichting. Hierbij wordt elke traptrede verlicht wanneer je erop staat. Dit zorgt voor veiligere situaties in het donker. Weet je al helemaal wat je wilt en heb je een leuk idee opgedaan? Wacht niet langer en bezoek de website hetledhuis.nl en koop vandaag nog je gewenste LED strips. Verkrijgbaar in veel kleuren!

Gerelateerd nieuws

Lifestyle

5 tips om je huis goed schoon te houden

Hoe heerlijk is het gevoel van een opgeruimd en schoon huis. Geen rondslingerende spullen en eindelijk weer overzicht in je huis. Dit zorgt voor rust