Search

Deze steden zijn trending voor een stedentrip

Deel artikel

Als je houdt van reizen, mensen en culturen ontdekken is dit dé blog die jij nodig hebt. Na het lezen weet jij dan ook precies welke steden jij dit jaar moet bezoeken. Bij reizen denken mensen vaak aan lange, verre avonturen. Terwijl er in Europa prachtige plekken en culturen te ontdekken zijn. Hieronder geven we dan ook de top steden die jij dit jaar niet mag missen.

Het prachtige Firenze

Bij de laatste reis en travel trends zien we toch wel een verrassende stad staan. Namelijk het verwonderlijke Firenze. Dat Italië bekent staat voor zijn gastvrijheid en de bijbehorende cultuur moeten we u niet meer uitleggen. Firenze is hier dan ook een prachtig

voorbeeld van. Achter ieder hoekje van de straat schuilt een cultureel verhaal en geschiedenis. Zeker de moeite waard wanneer je stedentrips in Europa inplant!

Praag en zijn charmes

Praag is niet meteen een stad die je verwacht in de trending. Echter zorgt de stad voor verrassende en positieve reacties bij de toeristen. Dit komt omdat je met een beperkt budget door Praag kan reizen. Daarnaast is het mogelijk om in een kortere periode deze stad te ontdekken, een weekendje Praag is dan ook ideaal.

Geniet van het bruisende Amsterdam

Dat deze stad leeft en ademt moeten we jou niet meer uitleggen. Met tal van bezienswaardigheden en het nodige positivisme onder de inwoners, zorgt deze stad voor een absolute must in jouw planning stedentrips in Europa.

De stad van de liefde, Parijs!

Onder de reis en travel trends is en blijft Parijs een vaste waarde. De stad van de liefde heeft dan ook zoveel te bieden. De bezienswaardigheden laten iedere toerist verbazen. Daarnaast zorgen de kleine, smalle straten voor de nodige charmes.

Kortom, in de laatste reis trends zien we dat steeds meer mensen Europa verkiezen boven een langere reis. Niet onlogisch als je al de mooie steden langs elkaar plaatst. Zo was een citytrip Amsterdam nog nooit zo toegankelijk. Daarnaast maakt het hedendaagse treinverkeer het mogelijk om door heel Europa te reizen.

Gerelateerd nieuws

Lifestyle

5 tips om je huis goed schoon te houden

Hoe heerlijk is het gevoel van een opgeruimd en schoon huis. Geen rondslingerende spullen en eindelijk weer overzicht in je huis. Dit zorgt voor rust