Search

De verblijfsmogelijkheden van Camping de Vijverhof

Deel artikel

Ben je op zoek naar een leuke camping om op te kunnen verblijven? In dat geval kan het de moeite waard zijn om een vakantie te plannen naar Camping de Vijverhof. Op het campingterrein is in eerste instantie plaats voor 25 caravans en tenten. De kampeerplaatsen beschikken allemaal van tegelplateaus en tal van faciliteiten. Door ervoor te kiezen om te verblijven bij Camping de Vijverhof kan je niet alleen een keuze maken uit een groot aantal verschillende verblijfsmogelijkheden, daarnaast worden er ook regelmatig zeer leuke activiteiten georganiseerd. Wil jij graag meer te weten komen over verblijven op Camping de Vijverhof? Lees dan snel even de informatie hier op deze pagina!

Plaats voor 25 caravans en tenten op Camping de Vijverhof

Zoals in de inleiding reeds aangegeven kan je bij Camping de Vijverhof rekenen op de aanwezigheid van plaatsen voor 25 caravans en tenten. Op het ogenblik dat je ervoor kiest om één van deze kampeerplaatsen te reserveren zal je kunnen vaststellen dat je tal van verschillende faciliteiten ter beschikking krijgt. Niet alleen zijn alle kampeerplaatsen in Camping de Vijverhof voorzien van tegelplateaus, daarnaast kan je ook nog eens rekenen op de volgende, extra faciliteiten:

  • 6 ampère elektra;
  • Riolering voor de afvoer van vuil water;
  • Een waterkraan;

Naast bovenstaande is het zo dat je bij Camping de Vijverhof eveneens kan rekenen op de aanwezigheid van drie speciale camperplaatsen die beschikken over een verharde ondergrond. Bovendien kan je hierbij eveneens rekenen op de beschikbaarheid van niet alleen een vaste stroom- en wateraansluiting, maar ook een lozingspunt voor vuil water. Alle gasten die verblijven op Camping de Vijverhof kunnen bovendien rekenen op een gratis draadloze internetverbinding.

Een vakantiehuis huren in Betuwe

Ben jij niet meteen iemand die houdt van kamperen? Dat hoeft geen probleem te zijn. Via de website van Camping de Vijverhof is het namelijk eveneens mogelijk om een verblijf te boeken in een uitnodigend vakantiehuis in Betuwe. Het betreft hier een luxueuze, nette accommodatie waarbij je kan rekenen op alle gewenste faciliteiten. Het vakantiehuis is dan ook niet alleen voorzien van een ruime keuken, maar ook van een toilet, een comfortabele douche en een gezellige woonkamer. Tijdens het voorjaar en de zomermaanden kan je uiteraard ook heerlijk genieten op het terras waar dit vakantiehuis over beschikt. Deze vakantiewoning is tot slot ideaal voor niet alleen gezinnen, maar ook voor groepen vrienden. Ze beschikt immers over in totaal 3 slaapkamers.

Liever een luxe chalet of blokhut? Ook dat is mogelijk!

Wil je liever geen gewone vakantiewoning huren, maar geniet je van de sfeer en gezelligheid van een echte blokhut of chalet? Ook in dat geval zal je kunnen vaststellen dat je deze kan reserveren bij Camping de Vijverhof. De luxe blokhut die wordt verhuurd biedt plaats voor vijf personen en bestaat onder meer uit een ruim zitgedeelte, een eethoek, een keukenblok en natuurlijk een tweede slaapkamer met stapelbed en eenpersoonsbed. Wanneer je graag op een gezellige manier wenst te verblijven in Betuwe kan ook het huren van de chalet van Camping de Vijverhof zeker de moeite waard zijn. Let wel, honden zijn niet toegestaan.

Kijk direct op Campingdevijverhof.nl voor de beschikbaarheid.

Gerelateerd nieuws

Lifestyle

5 tips om je huis goed schoon te houden

Hoe heerlijk is het gevoel van een opgeruimd en schoon huis. Geen rondslingerende spullen en eindelijk weer overzicht in je huis. Dit zorgt voor rust