Zoek

De ultieme basis voor elke vrouw

Deel artikel

Kledingtrends variëren continue. Sommige trends blijven wat langer hangen, zoals het bikerjasje dat al langere tijd in is, terwijl we andere trends maar één seizoen terug zien. Daarom is het voor een vrouw essentieel om een basisgarderobe te hebben. Het maakt dan niet zoveel uit of je erg modebewust bent of niet, want van een goede basisgarderobe heb je jarenlang plezier. Bij de basisstukken horen natuurlijk een aantal shirts en broeken van goede kwaliteit. Echter is ook lekker zittend loungewear onmisbaar. Welke kledingstukken mogen nog meer niet in je basisgarderobe ontbreken? En wat is eigenlijk materiaal van goede kwaliteit? 

Kledingstukken die onmisbaar zijn in je basisgarderobe 

Een aantal kledingstukken zijn essentieel als basis voor je garderobe. Ten eerste is een mooie trenchcoat een aanrader. Deze jas kun je in de tussenseizoenen dragen, maar ook naar een zakelijke gelegenheid. Zorg er verder ook voor dat je een aantal t-shirts van goede kwaliteit in je kast hebt hangen. Het liefst hebben deze t-shirts geen prints of logo’s, zodat je ze met alles kan combineren. Ook een leren jasje is een echte must! Met een leren jasje kun je alle kanten op, van stoer tot zelfs zakelijk. Schaf verder ook een paar goede broeken aan. Een pantalon is hierbij ook een mooie aanvulling. Tot slot is ook een fijn nachthemd een belangrijk onderdeel van je garderobe. Kies voor een nachthemd van zacht materiaal, zodat je comfortabel kunt slapen. 

Geschikte kleuren en stoffen

Naast het type kledingstuk, is ook de kleur ervan van belang. Het beste kies je zoveel mogelijk voor basiskleuren, zoals wit, zwart, beige en grijs. Deze kleuren zijn eindeloos te combineren en kun je ook in alle seizoenen dragen. Om je outfit aan te vullen kun je deze kleuren erg goed combineren met andere kleuren en printjes. Tot slot is ook het materiaal van de kledingstukken van belang. Kies daarom voor kleding van goede kwaliteit, want aan t-shirts die na een paar keer wassen uit elkaar vallen heb je niet zoveel natuurlijk. Materialen zoals katoen, zijde en viscose zijn daarom een goede keuze. Zo kun je het langste van je garderobe genieten!

Gerelateerd nieuws

Lifestyle

5 tips om je huis goed schoon te houden

Hoe heerlijk is het gevoel van een opgeruimd en schoon huis. Geen rondslingerende spullen en eindelijk weer overzicht in je huis. Dit zorgt voor rust