Zoek

De perfecte dames outfit voor de feestdagen

Deel artikel

De feestdagen staan voor de deur! En tussen het optuigen van de boom, het versieren van je woonkamer en het kopen van cadeaus moet je nog een mooie outfit samenstellen voor het kerstdiner. Kom je er zelf niet helemaal uit? Geen paniek, want in dit blog delen we wat tips zodat jij de mooiste kerstoutfit draagt tijdens het jaarlijkse diner bij je (schoon)familie!

Een jurk is altijd goed

Tijdens de feestdagen mag je best uitpakken als je het aan ons vraagt. Een mooie jurk is dan echt perfect. Het is vrouwelijk, zit lekker en je hoeft je geen zorgen te maken over een knellende broek na de vierde gang. En met een mooi paar hakken of mooie laarsjes en een mooie clutch ben je eigenlijk al klaar. Een mooie ketting, horloge en ring en je outfit is eigenlijk al compleet. Maar hoe kies je dan eigenlijk de goede jurk?

De beste jurk voor jouw figuur

Elke vrouw is anders en mooi op haar eigen manier. Dan wil je die schoonheid natuurlijk wel accentueren. Kijk goed naar je figuur. Heb je een appelvormig figuur? Dan is een jurk met een A-lijn een perfecte keuze. Heb je een zandloperfiguur? Kies dan voor een wat strakker model. Maar niet té strak, want de foodbaby houd je natuurlijk graag alleen voor jezelf. De kleur is ook erg belangrijk. Zwart is altijd goed, maar wel wat saai na al die jaren. Donkerblauw of donkergroen zijn perfecte kleuren. Niet te aanwezig, maar wel net even wat unieker dan de zoveelste little black dress, vind je niet? Op de webshop Vanzuilenmode.nl vind je prachtige jurken voor de feestdagen.

Finishing touches

Maak je outfit compleet met een mooie clutch die past bij je jurk. Heb je een groene jurk? Een blauwe tas is dan perfect. Ga je toch voor een zwarte jurk? Dan is het leuk om te spelen met kleur. Een rode tas, of misschien wel bronskleurig? Voor meer inspiratie kan je natuurlijk altijd even je Instagram of Pinterest raadplegen. En er zijn ook genoeg fashion blogs waar je wat inspiratie kan oppikken.

Gerelateerd nieuws

Lifestyle

5 tips om je huis goed schoon te houden

Hoe heerlijk is het gevoel van een opgeruimd en schoon huis. Geen rondslingerende spullen en eindelijk weer overzicht in je huis. Dit zorgt voor rust