Zoek

De perfecte borrelplank

Deel artikel

Ga je avondeten met een borrelplank? Of wil je een borrelplank maken voor een gezellige avond met je vrienden? Ontwerp een eigen borrelplank en maak er een leuke avond van. In deze blog vind je tips en tricks voor het maken van een goedgevulde borrelplank.

Tips voor het samenstellen van een borrelplank

1. Kies een thema uit

Maak je een gezonde borrelplank of een Italiaanse borrelplank met veel vleeswaren? Je kan alle kanten op met een persoonlijke borrelplank. Stel de borrelplank helemaal naar eigen wens samen. Kies eerst een thema uit voordat je begint met het maken van je borrelplank.

2. Bepaal de hapjes
Of het nou toastjes zijn, kaas, vleeswaren, olijven, fruit of wraps. Het is niet te missen op een borrelplank! Bepaal welke hapjes je wilt serveren en maak deze klaar.

3. Leg alles op de juiste plek
Na het bereiden van je hapjes, is het tijd om alles een plekje te geven. Leg de lekkernijen in groepen neer en bepaal de indeling. Ook kan je ervoor kiezen bepaalde hapjes in schaaltjes te doen. Serveer de ‘losse’ lekkernijen dan om de schaaltjes heen voor een leuk effect!

4. Serveer op een mooie plank
Misschien wel de belangrijkste stap; het uitkiezen van een geschikte borrelplank. Want wat is leuker dan een gepersonaliseerde borrelplank? Kies voor een gegraveerde borrelplank en verras je vrienden! Wanneer de hapjes op zijn, is een leuke tekst te zien.  

Fotofabriek

Bij Fotofabriek kun je eigen fotoproducten maken zoals fotoboeken, magazines, wanddecoratie, foto-sets en nog veel meer. Ook borrelplanken zijn hierbij niet te vergeten! 

Hoe maak je een borrelplank?

Een borrelplank is een ingrediënt voor een leuke avond. Met een Fotofabriek borrelplank maak je een goede indruk. Ook is het maken van een borrelplank leuk. Ontwerp de plank met eigen naam en/of tekst en richt de plank naar eigen wens in.

De borrelplank is gemaakt van 100% berkenhout. De tekst of naam wordt met een laser gegraveerd waardoor deze slijtvast is. De gravure heeft een diepte van 2 mm, zodat het goed zichtbaar is, maar ook eenvoudig schoongemaakt kan worden. De plank is groot genoeg voor een aantal lekkere hapjes!

Door de lijnen en kleur van het hout is elke plank uniek! In het eigen online ontwerpprogramma van Fotofabriek is het ontwerpen van een borrelplank erg gemakkelijk. Maak je eigen borrelplank met naam en/of tekst!

Wil je liever een ander formaat plank? Kies dan voor een snijplank of een serveerplank en ga aan de slag!

Gerelateerd nieuws

Lifestyle

5 tips om je huis goed schoon te houden

Hoe heerlijk is het gevoel van een opgeruimd en schoon huis. Geen rondslingerende spullen en eindelijk weer overzicht in je huis. Dit zorgt voor rust