Search

De grootste voordelen van een opblaasbare jacuzzi

Deel artikel

Wat is er nu heerlijker dan bij te kletsen met vrienden of familie in je eigen opblaasbare jacuzzi. Dat klinkt toch als een enorme luxe! Echter is er zo’n groot aanbod aan jacuzzi’s dat je wellicht door de bomen het bos niet meer ziet. Hieronder de grootste voordelen van een opblaasbare jacuzzi.

Prijs-kwaliteitsverhouding

Ook op het gebied van opblaasbare jacuzzi blijven fabrikanten innoveren. De gerenommeerde merken die opblaasbare jacuzzi’s verkopen, leveren tegenwoordig opblaasbare jacuzzi’s van zeer goede kwaliteit in tegenstelling tot de eerste lichting opblaasbare jacuzzi’s een paar jaar geleden. De pompsystemen van opblaasbare jacuzzi’s zijn tegenwoordig zelfs zo goed, dat je vrijwel niet meer merkt dat je in een opblaasbare jacuzzi zit. 

Aanloop naar een ‘echte’ jacuzzi

Zit je te twijfelen of je een dure, vaste jacuzzi aan gaat schaffen, maar weet je niet of het iets voor je is? Test dit dan eerst met de aanschaf van een opblaasbare jacuzzi. Deze zijn namelijk een stuk goedkoper. Vind je er alsnog niets aan? Dan ben je niet zo heel veel geld kwijt. 

Betaalbaar

Een opblaasbare jacuzzi is betaalbaar. Voor een instapmodel betaal je rond de 300 euro en voor een groot model variëren de prijzen tussen de 500 en 1000 euro. Voor een ‘echte’ jacuzzi betaal je echter al snel duizenden euro’s. 

Goed te vervangen

Een opblaasbare jacuzzi heeft feitelijk maar twee onderdelen; het bad zelf en de pomp. Is er dus een defect aan een onderdeel, dan is deze eenvoudig te vervangen. Tevens geldt er voor de meeste opblaasbare jacuzzi’s een garantie van twee jaar, dus ook de bijbehorende service is vaak prima. 

Eenvoudig te installeren

Een opblaasbare jacuzzi is eenvoudig te installeren. Je blaast het bad op, vult het bad met water en zet vervolgens de pomp aan. Gun de pomp even de tijd om zijn werk te doen en daarna bubbelen maar!

Weinig onderhoud nodig 

Deze jacuzzi’s hebben weinig onderhoud nodig, behalve dat het van belang is om de filters regelmatig schoon te maken of te verwisselen om alles goed schoon en werkend te houden. Tevens is het van belang om regelmatig de waterkwaliteit te checken op de juiste PH waardes en dit indien nodig aan te vullen met extra chloortabletten.

Wil je je graag oriënteren op een opblaasbare jacuzzi? Kijk dan eens naar een opblaasbare jacuzzi op Zwembadgigant.nl om te kijken naar de vele mogelijkheden die de diverse modellen kunnen bieden.

Gerelateerd nieuws

Lifestyle

5 tips om je huis goed schoon te houden

Hoe heerlijk is het gevoel van een opgeruimd en schoon huis. Geen rondslingerende spullen en eindelijk weer overzicht in je huis. Dit zorgt voor rust