Search

De beste Personal Trainer kiezen

Deel artikel

Wanneer ben je een goede personal trainer?

Dit is een moeilijk te beantwoorden vraag! Personal training is namelijk niet een beschermde vakgroep. En de naam Personal trainer is niet beschermd. Hierdoor verschilt het kennisniveau nogal. Wel mag worden aangenomen dat iemand een fitnesskwalificatie heeft. Toch is de branche wel een beetje te vergelijken met een autogarage. Bij garage A
krijg je weer een ander advies dan garage B.

De keuze is reuze

Het verschil met garage’s is dat je een groot aanbod hebt. Elke Personal Trainer in Utrecht, heeft weer een andere “smaak”. Zo heb je de klassieke bodybuild trainers, deze fixeren zich met name op de uiterlijke kenmerken. Word net zo sterk als ik, is meestal de slogan. Dat je deze supervorm niet lang vasthoudt, wordt meestal niet verteld. Een sixpack krijgen is een lang en zwaar proces. Niet voor iedereen weggelegd. Lang jezelf uithongeren en een zeer laag vetpercentage. Dat zijn de vereisten.

Welk gevoel krijg je bij je doel?

Een doel hebben, dat is waar het begint bij het zoeken naar personal training. Vaak gaan de uiterlijke doelen samen met een onderliggend doel. Waarom wilt iemand een sixpack? Waarom wilt iemand grote armen of een strak figuur? Een goede personal trainer gaat op zoek naar de vraag achter deze vraag. Op die manier kun je samen langdurig voor een duurzaam resultaat gaan.

Personal training Utrecht: afstand

De afstand tot je personal trainer is vaak een belangrijke factor. Woont iemand te ver weg? Dan zijn er vaak in de buurt ook andere goede opties. Daarnaast spelen faciliteiten een rol. Is er een goede gym? Of traint iemand juist buiten? De mobiele Personal training in Utrecht is ook steeds meer in opkomst. Dit zijn de personal trainers die bootcamp lessen geven in het park of trainen in een zogeheten Calisthenics Park.

Gerelateerd nieuws

Lifestyle

5 tips om je huis goed schoon te houden

Hoe heerlijk is het gevoel van een opgeruimd en schoon huis. Geen rondslingerende spullen en eindelijk weer overzicht in je huis. Dit zorgt voor rust