Zoek

Cadeautip: geef een persoonlijk tegeltje cadeau!

Deel artikel

Ben jij op zoek naar een creatief en persoonlijk cadeau voor een dierbare, maar wil je niet aankomen met een afgezaagde bos rozen, verzorgingspakket of een gepersonaliseerde reep chocolade? Kijk dan eens naar de mogelijkheid om een persoonlijk tegeltje te ontwerpen en cadeau te doen. Dat is weer eens wat anders dan een standaard cadeau wat je overal kunt kopen. En hoe leuk is het dat je zelf kunt bepalen wat er op het tegeltje komt te staan?

Tegeltje met spreekwoord/gezegde

Heb jij een bepaald thema of gezegde wat je graag gebruikt of lachen jij en je vriendinnen zich altijd stuk om een bepaald spreekwoord? Dan is dit de mogelijkheid om ze de ultieme vorm van creativiteit cadeau te doen in de vorm van een zelf gepersonaliseerd tegeltje. Via Tegeltje.nl kun je het ontwerp zelf verzorgen of kiezen uit één van de vele bestaande ontwerpen die je kunt gebruiken om jouw tekst op te zetten en tegelijkertijd te zorgen voor een leuke achtergrond. De database is al behoorlijk gevuld met bestaande ontwerpen en thema’s, dus kijk eerst eens rond om inspiratie op te doen voor jouw tegeltje. 

Tegeltje met foto 

Ook een tegeltje met foto is een leuke optie, naast de mogelijkheid om dus een tegeltje met een spreekwoord of gezegde te ontwerpen. Heb jij een leuke foto met je vriend of vriendin? Of een superlieve foto waar je samen met je ouders op staat? Dan is het een superleuk idee om deze foto op een tegeltje af te laten drukken en cadeau te geven! Via de software op de website kun je diverse ontwerpen kiezen om je foto op te plaatsen. Als je dat hebt gedaan, kun je de foto nog verder afwerken door er een tekst overheen te plaatsen. Vervolgens kies je het formaat en laat je het tegeltje met of zonder cadeaupapier verzenden naar een adres naar keuze. Één ding is zeker… De ontvanger zal jouw cadeau enorm waarderen en er een mooi plaatsje voor zoeken in huis. Zoek dus niet verder, maar geef jouw dierbaren een zelf gepersonaliseerd tegeltje cadeau.

Gerelateerd nieuws

Lifestyle

5 tips om je huis goed schoon te houden

Hoe heerlijk is het gevoel van een opgeruimd en schoon huis. Geen rondslingerende spullen en eindelijk weer overzicht in je huis. Dit zorgt voor rust