Zoek

Cadeaubon geven? Deze bonnen zijn wel leuk om te ontvangen!

Deel artikel

Als je geen idee hebt wat je iemand cadeau moet doen is een cadeaubon vaak een goede uitkomst. Op deze manier kan iemand zelf bepalen wat ze het liefst willen doen en geef je eigenlijk altijd iets waar iemand echt iets aan heeft. Sommige cadeaubonnen zijn echter alleen zo algemeen dat je iemand beter gewoon geld had kunnen geven. Dit voelt alleen erg onpersoonlijk en wordt daarom het liefst vermeden. Wil je een cadeaubon geven die iemand wel leuk vind om te ontvangen? Lees dan onze onderstaande tips!

Een sauna cadeaubon

Een sauna cadeaubon is eigenlijk altijd goed. Wie houdt er nou niet van om even lekker te ontspannen en alle stress uit het lichaam te zweten. Het leuke van een sauna cadeaubon is dat je samen kunt gaan met degene die het cadeau ontvangt. Zo doe je jezelf ook nog wat cadeau 😉 (Tip!: Neem een kijkje op www.thermensoesterberg.nl, deze spa zal niet teleurstellen.)

Een museumkaart

Een museumkaart is natuurlijk ook erg leuk. Geef dit juist aan iemand die nooit een museum bezoekt! Je kunt iemand zo echt een nieuwe ervaring cadeau doen en dit kan verrassend leuk zijn. Let er alleen wel op dat de kaart ook echt gebruikt wordt. Doe er het liefst een paar aanbevelingen bij zodat de kaart geen stof gaat happen.

Een dinerkaart

Tot slot is een dinerkaart natuurlijk altijd goed. Ook hier kun je natuurlijk samen gaan met degene die de kaart ontvangt, maar dit mag diegene natuurlijk ook gewoon lekker zelf bepalen. Let er wel op dat de kaart bij genoeg restaurants is in te leveren. Als dit aantal beperkt is zal het moeilijk worden om een restaurant te vinden en zal ook deze kaart stof gaan happen.

Gerelateerd nieuws

Lifestyle

5 tips om je huis goed schoon te houden

Hoe heerlijk is het gevoel van een opgeruimd en schoon huis. Geen rondslingerende spullen en eindelijk weer overzicht in je huis. Dit zorgt voor rust