Zoek

Botox Groningen of fillerbehandelingen, meer informatie

Deel artikel

Botox is één van de meest krachtige gif soorten ter wereld.  Het wordt geproduceerd door de bacterie Clostridium botulinum. Andere bacteriën die botulinetoxine kunnen produceren zijn C.butyricum, C.baratii en C.argentinense. Het is een eiwit dat op zenuwcellen inwerkt. Botox is ooit ontdekt omdat het voedselvergiftiging veroorzaakte, het heeft een uitwerking op zenuwcellen en kunnen bij het eten ervan tot de ziekte botulisme leiden. In de tweede wereldoorlog werd Botox zelfs als gifgas gebruikt! Desondanks wordt Botox in de cosmetische en medische wereld enorm vaak gebruikt, je kunt er heel mooi de fronsrimpels mee wegwerken. Botox Groningen geeft je graag meer informatie over dit wondermiddel.

Rimpels verminderen met Botox is niet gevaarlijk

Veel mensen zijn bang voor een hangend ooglid of een slecht resultaat. Botox voor cosmetisch gebruik is absoluut niet gevaarlijk maar het dient wel op de goede manier worden te gebruikt. Botox- en fillerbehandelingen zijn om deze redenen absoluut specialistische behandelingen die vragen om een deskundige arts. De gevaren van botox zijn namelijk makkelijk te voorkomen als u kiest voor een goede kliniek.

Heeft botox of een fillerbehandeling ook nadelen?

Een botox behandeling is ongeveer 3 tot 6 maanden zichtbaar, waarna een behandeling in veel gevallen opnieuw wordt uitgevoerd. Het is een heel mooie methode om een jonger uitziende huid te creëren en rimpels te verminderen. Wanneer je botox voor een langere perioden achtereen gebruikt, wordt de huid dunner en worden lijntjes misschien eerder zichtbaar. Hoewel dit niet gevaarlijk is, is dit wel een klein nadeeltje van het gebruiken van botox en fillerbehandelingen.

Overweeg jij een fillerbehandeling? Vraag een gesprek aan bij Botox Groningen

Veel mensen krijgen in de loop van de jaren last van een getekend gezicht. Heb jij last van wallen, ingevallen wangen, rimpels of verticale lijnen of wil je graag een jongere uitstraling in je gezicht? Dan is het overwegen van een fillerhandeling bij Botox Groningen de moeite waard. Maak vrijblijvend een afspraak voor meer informatie over deze behandelingen. Wist je dat botox en fillerbehandelingen ook gebruikt kan worden tegen tanden knarsen, een ‘tandvlees glimlach’, een overactieve kin, migraine en overmatig transpireren? Ook voor het tegengaan van één van deze klachten is het mogelijk om meer informatie bij Botox Groningen op te vragen.

Hoe gaat een botox of fillerbehandeling in zijn werk?

De botox wordt door middel van hele kleine injecties op de juiste plek in de huid gespoten. Na de eerste behandeling voelt de huid vaak wat vreemd aan. Er kan ook sprake zijn van wat hoofdpijn klachten, of moeite met focussen. Na vervolgbehandelingen is daar veelal minder sprake van. Direct na een behandeling met fillers ontstaat er vaak zwelling en roodheid, die meestal binnen 24 uur weer verdwijnt. Bij sommige mensen ontstaat er vervolgens een blauwe plekje. Deze verdwijnen in de meeste gevallen binnen 2 tot 7 dagen.

Ben je nieuwsgierig botox of een fillerbehandeling voor jou kan betekenen?

Wil je vrijblijvend advies en/of meteen behandeld worden? Maak dan een afspraak met Drs. Farah Nayebi, cosmetisch arts KNMG bij www.citylasercompany.nl

Gerelateerd nieuws

Lifestyle

5 tips om je huis goed schoon te houden

Hoe heerlijk is het gevoel van een opgeruimd en schoon huis. Geen rondslingerende spullen en eindelijk weer overzicht in je huis. Dit zorgt voor rust